NEW HOLLAND T5040 REMOLIE

Waarschuwingslampje remolie brandt soms, ook al is niveau ok

Deel dit topic

Reacties

Fordje4600
Sensor wel goed? En soms moet de handrem opgesteld worden
+1
bobke7001
@Fordje4600 Bedankt reeds voor de reactie. Wat bedoel je eigenlijk want ik ben niet zo technisch aangelegd. Graag wat meer uitleg als je wil. Bedankt alvast.
+1
casejxu115
@bobke7001 Moterkap open doen. via de voorkant onder de motorkap kruipen en dan zie je bijna tegen de cabine een wit potje zitten. Hier zitten 2 stekkertjes op. als je nou deze even los maakt. 1 is genoeg en je kijkt dan of het lampje op het dashboard nooit meer brand. Dan weet je of het in de sensor zit of niet. Je weet zeker dat het niveau oke is ?
nhmonteur
@bobke7001 en vul hem bij met LHM (minerale) remolie en zeker geen DOT remolie!!
DualPower
@nhmonteur Waarom geen DOT? Bij onze T4 brandde het lampje soms ook, sensor en niveau was goed, heb er ietsje DOT bij in gedaan (had ik nog staan) en toen was het weer klaar.
nhmonteur
@DualPower omdat bijna bij alle trekkers van New Holland er minerale remolie in het remsysteem moet.
Ik zal zeker even je remsysteem doorspoelen met de juiste olie, anders kan je binnenkort alle afdichtingen in je remsysteem vervangen.
De afdichtingen kunnen niet tegen DOT olie.
Fordje4600
@DualPower dat is de verkeerde olie, hier ook bij een new holland dot 4 erin gehad bij een mechanisatie die dat niet wist. Later kon de achterbrug los en alle remcilinders losgehaald worden
nhmonteur
Dop kapot van het remolie potje?
Even de stekkers eraf halen. Als lampje dan uit is dan is de dop defect.
En anders even de handremschakelaar nakijken.
Alex Schanssema
@nhmonteur die stekker achter de stoel mag de boel ook wel in de war gooien. Heb ik ook bij 1 T5050 gehad.
nhmonteur
@Alex Schanssema klopt van de stoelschakelaar
bobke7001
@Alex Schanssema Beste bedankt alvast voor je reactie, maar welke stekker bedoel je juist? Ik ben nl niet zo technisch aangelegd. Graag wat meer info aub indien je wilt. Grt.
Alex Schanssema
@bobke7001 De stekker die aan de stoel zit, die staat in verbindingen met een schakelaar. Als je niet op de stoel zit reageert het systeem daar op. En als die kabel of stekker dan niet goed is. Dan gaat de boel in storing.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden new holland en remolie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN