Illustratie van:

Krone Rondebalenpers - Krone roundpack verliest veel materiaal bij de eerste rol

Wij hebben een krone roundpack 1250, deze staat op een vaste locatie te draaien. Als wij aan het persen zijn vreet de eerste rol heel veel materiaal van de baal en gooit dit onder de pers neer. Is er een manier om te rol dicht te maken zodat de geen materiaal meer op de grond gooid? Mvg

Deel dit topic

Reacties

+1
langeslagdiesel
Iets minder bros materiaal in de pers doen? Als het beestje in het land rijd dan zie je het sneeuwen niet zo erg. Het is niet voor niks dat in sommige broze gewassen op de plek waar het net of plastic gebonden woord de pers even naar achter rijd om het hoopje hooi op te rapen, en dan naar voren de wiers volgen. Het is nou eenmaal het gevolg van zwaartekracht en bruut geweld van het pers proces. De lucht zal er toch ook ergens uit moeten. Het lijkt ook vaak meer dan het is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Rondebalenpers en hebben de trefwoorden persen , krone en grond geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!