Nieuwe eigenaren Slootsmid BV

Jan te Luggenhorst, Henk Eggink en Bert Ebbekink zijn als huidige eigenaren verheugd opvolgers te hebben gevonden voor Slootsmid B.V. Hiermee is de continuïteit van het 195 jaar oude bedrijf gewaarborgd en wordt de dienstverlening naar bestaande klanten voortgezet. De broers Berjan en André Ebbekink gaan de aandelen van Slootsmid B.V. overnemen waarmee ze volledig eigenaar worden.

slootsmid.com/.uc/…
V.l.n.r. Jan, Bert, Henk, Berjan en André

Het stokje wordt overgedragen aan deze nieuwe generatie, waarbij Berjan Ebbekink in de rol van algemeen directeur het primaire aanspreekpunt wordt. Berjan is al vele jaren werkzaam bij Slootsmid als één van de drijvende krachten in de doorontwikkeling van de Mesttechniek. André Ebbekink is als aandeelhouder betrokken.

Jan te Luggenhorst en Henk Eggink trekken zich volledig terug. Bert Ebbekink houdt de komende jaren nog een actieve rol binnen Slootsmid.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Slootsmid heeft zich ontwikkeld tot een modern, innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van Landbouwmechanisatie, Tuin & Park en Mesttechniek. Met de nieuwe eigenaren bereidt Slootsmid zich voor op de toekomst die uitdagend en ambitieus is.

Zij blijven de ontwikkelingen op de voet volgen om hier tijdig op in te spelen. Wat betreft de activiteiten van Slootsmid verandert er zowel in Laren als in Borculo niets. Er staat een solide basis, welke we met het huidige team van medewerkers, onze sterke merken en eigen producten verder gaan uitbouwen.

“Namens de huidige directie willen we alle klanten, leveranciers, (oud-)medewerkers en overige relaties bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze met de nieuwe directie wordt voortgezet en wensen hen dan ook heel veel succes!”

Bron

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden slootsmid en vertrouwen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
643
TREFWOORDEN