Waar kan ik het vin nummer van een MF 550 vinden?

De RDW heeft niet genoeg aan het nummer op het type plaatje en nu moet ik een foto van het vin / chassis nummer aanleveren. Op welk trekker onderdeel kan ik dit nummer vinden? En waarom lijkt het er op dat de RDW met twee maten meet? Bij een MF 135 waren ze wel tevreden met alleen het type plaatje en het zelfde formulier.

Deel dit topic

Reacties

Hidde Gröniger
Niet rechts op de versnellingsbak net als een 100 serie?
rolingrandom
Op onze 135 heb ik dat nummer nooit gezien. De RDW had genoeg aan een foto van het type plaatje. Wat bedoel je met rechts op de versnelling bak? Rechts van de pook of op de rechter zijkant. Bij de 550 is alles wat minder toegankelijk i.v.m. de cabine.
Hidde Gröniger
@rolingrandom vind het ook appart heb bij mijn 135 gewoon het typeplaatje gestuurd en bij de 135 van mijn vader gingen ze ook akkoord met het motornummer. Ik bedoel aan de rechterzijde
+1
rolingrandom
Die klote ambtenaren meten gewoon met twee maten. Ik heb voor beide trekker dezelfde info aangeleverd, maar voor de MF550 geloven ze mij niet 😞 Hebben die gasten enig besef van de ellende die ze op deze manier veroorzaken? Zucht, sorry zucht....
rolingrandom
Ik zal morgen nogmaals onder de trekker kijken. Hopelijk kan ik een nummer vinden op de zijkant van de bak.
Kimi4ever
Bij onze MF 595 zat er een plaatje rechts op het dashboard.
rolingrandom
Bij de 550 zit het type plaatje links achter in de cabine. Maar een foto daarvan was blijkbaar niet goed genoeg 😞 Waarom een foto van het type plaatje bij de 135 wel goed is kunnen ze me niet vertellen. KLOOTZAKKEN!
Kimi4ever
@rolingrandom daar zat idd ook een plaatje met bouwjaar e.d. ze zijn bij rdw knap kieskeurig.
+1
rolingrandom
Bij onze 135 namen ze wel genoegen met een foto van het type plaatje en een ingevuld formulier. In mijn beleving is het meten met twee maten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden onderdeel , chassis nummer en vin nummer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0