Illustratie van:

Eicher Puma 2 - Verschil KRAMP eicher rood en eicher velgen rood

Ik heb een set dubbellucht gekocht voor mijn eicher es400. Deze kwam echter van een Ford, dus dat moet natuurlijk overgespoten worden.
Nu hebben ze bij kramp de kleuren : Eicher rood en Eicher velgen rood.
Zit er behalve het prijsverschil verder nog verschil in deze kleuren?

Deel dit topic

Reacties

bart-spies

Foto van een Eicher Puma 2
Sojaboontje
Ik zou persoonlijk dan de kleurstaal er van willen hebben. Eicher heeft ook Bloedoranje gebruikt op de velgen van de latere trekkers, ik weet niet hoe Kramp dat ziet.

Staat wel mooi bubbellucht aan zo'n smalspoor. Heb je met Molcon blokjes?
+1
bart-spies
@Sojaboontje Je had inderdaad gelijk, De eicher wielen rood is meer oranje voor de latere series. De normale eicher rood is het donkerdere rood voor de oudere series
bart-spies
Ja, was al een tijdje (jaar) aan het kijken naar 24 inch dubbellucht, en afgelopen week kwam er eindelijk een setje met 3 ster molcon online. Ga volgende week een keer blokjes inlassen.
Sojaboontje
@bart-spies Mooi hoor 👌. Ook nog een keertje originele koplampen opzoeken, of stoort het je niet?
+1
bart-spies
@Sojaboontje het was mij eigenlijk niet opgevallen dat deze niet origineel zijn 😅.
Maar zolang ze het nog doen heb ik een lijstje dat eerst afgemaakt moet worden
Sojaboontje
@bart-spies Zolang het jou niet stoort moet je het lekker zo laten. Niet alles hoeft orgineel te zijn.
Sojaboontje
@bart-spies Wat staat er nog meer op de lijst?
bart-spies
@Sojaboontje De schakelstangen en schakelpoken zijn versleten, deze schieten nog wel eens langs elkaar heen. Cilinder 1 is heel vettig, dus daar zal er iets lek zijn. de hefinrichting regelt slecht, hij blijft niet vast hangen, maar hij verloopt heel langzaam als hij niet precies goed staat. En de toerenteller draait niet mee, is niet noodzakelijk, maar voor het idee wel leuk.

En natuurlijk altijd wat te wensen houden, dus een keer een origineel frontgewicht en een trekpin, maar dat is voor de langere termijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 2 en hebben de trefwoorden kleur en velgen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN