Illustratie van:

Peecon voermengwagen - Peecon zelfrijder op basis van heftruck

trekkerweb.nl/artikel/…

Kun je deze ook nog gewoon als heftruck gebruiken ?

Kippen

Mag je deze besturen met een heftruck certificaat ?

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Deutz fahr 5206
Kippen is een foutje
Roeldeutzdx

(klik om te vergroten)

+2
Roeldeutzdx
Ik heb mij laten vertellen dat dit een heftruck is voor containers. Het zijn gebruikte linde heftrucks die ze gebruiken. Waar het gewicht van de heftruck normaal gesproken zit is een hydromoter geplaatst en een mengbak op geplaatst. Er zit een appart frame aan de voor kant geplaatst. voor het kantelen van de kuilsnijder achterover in de mengwagen te gooien. Ik denk niet dat je er zo snel palletlepels voor op kan doen.
willem d
@Roeldeutzdx Het lijkt mij een heftruck, die minimaal 6 ton kan tillen. Maar het kan zelfs een 8 tonner zijn. Zo te zien is de hefmast aangepast. Die is normaal veel forser. En de stuuras is naar achteren verplaatst, waardoor de wendbaarheid een stuk minder is geworden. Dit zijn de zwaarste uitvoeringen van compacte Linde heftrucks. Containerheftrucks zijn veel zwaarder uitgevoerd en tillen minimaal 12 ton.
Deutz fahr 5206
Mag je hem met heftruck certficcat besturen
bart99
@Deutz fahr 5206 Zonder ook wel.
caseboy
@bart99 een heftruckcertificaat is geen rijbewijs alleen de meeste bedrijven en verzekeraars willen dat jun personeel het heeft ivm de aansprakelijkheid als het mis gaat
Deutz fahr 5206
?
Deutz fahr 5206
Valt zo iets ook toemaken met een gewone heftruck ?

Maar dan met een gewone kuilvoer Snijder ?
stephan-inter
@Deutz fahr 5206 ja hoor maar dan zonder mengwagen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Peecon voermengwagen en hebben de trefwoorden zelfrijder , voermengwagen en heftruck geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1.012