Speling vooras Deutz 5206

Bij het nakijken van mijn vooras kwam ik op het volgende: fuseepennen waren nog goed, lagers in de naven wat aangespannen en nu ook weer goed. Ik had nieuwe teflon bussen gesteld voor in de schommelas maar toen ik deze gedemonteerd had zag ik dat er metalen bussen (waarschijnlijk messing) in zitten. Deze waren nog in goede staat en toen ik de as er in schoof had deze niet veel speling. Wel heb ik gezien dat mijn schommelas zelf nogal los zit tussen de bevestiging aan de kop. Zou het kunnen dat er daar een rondsel in moet om speling weg te nemen?

Deel dit topic

Reacties

+1
Fendt926Driver
De as zit dus redelijk spelingsvrij onder de voorasbok.
Maar de as kan gemonteerd iets voor of achteruit neem ik aan op te kunnen maken uit jou verhaal?
Dat zou op te lossen zijn met een paar vul plaatjes.
Maar bij een 2wd as maakt iets speling daarop niet zo heel veel uit
Diederik1
Zal er een vulring tussen steken.
Merci!
KeesStorm
Maak wel verschil ,als de vooras spelling heeft ,dat hij gemonteerd is en hij naar voren of na achteren kan schuiven,Dat vindt je weer in stuur speling .Als je stuur beweegt kun je bij stilstand zien dat je vooras van voor na achter schuift

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vooras en speling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN