Mc-Cormick D 320 - Onderdelen motorblok D320

De hydrolischepomp is vast gelopen. Het aandrijftandwiel in de motor mist tanden. Het tandwiel op de pomp is heel. Heeft iemand voor mij de onderdelen of een motor voor onderdelen.

Deel dit topic

FKoster

Reacties

roscho
Antwoord op je vraag: helaas heb ik geen onderdelen voor je.
Andere info: Hoe kan dit stuk gaan? Pomp vastgelopen omdat er een vuiltje in de olie zat? Ik heb iets soortgelijks gehad bij mijn Schlüter. Daar gelukkig geen schade omdat de pomp door V-snaren wordt aangedreven. Er zat een klein stukje ijzer in de pomp, ws. een randje van een schroefdraad of zo. Daardoor liep de pomp vast.
Als dat bij jou ook de oorzaak is, kun je erop rekenen dat het nog weer voor zal komen. Dus: olie aftappen en vernieuwen (of filteren).
+1
FKoster
@roscho het asje van de pomp is zelfs krom. Het is een tussentandwiel wat stuk is. Hydro olie systeem is doorgespoeld
Sanderrr
Misschien dat Arjan Wolfs nog wel iets heeft liggen.
FKoster
@Sanderrr bedankt ga informeren
stephan-inter
Wolfs in alteveer heeft dit normaal wel liggen
FKoster
@stephan-inter dank je voor je reactie. Ga aan de slag
mestyle
Je hebt dus het tandwiel van de nokkenas kapot om het zo maar te zeggen. Hopelijk je nokkenas niet krom of beschadigd erdoor of andere tandwielen. Let er bij wisselen wel op dat je alles weet goed hebt staan
FKoster
@mestyle nee het is een tussen tandwiel. Tussen nokkenas, oliepomp en hydropomp
mestyle
@FKoster
De oliepomp zit onder de carterpan op de nokkenas. Hydraukiekpomp zit op die van de nokkenas. Nokkenas naar brandstofpomp heeft een tussen tandwiel
frammi
Smeets Service in Voeren (B.) (0032-43810701) heeft vaak nog van alles liggen. Misschien kan hij je aan spullen helpen. Heb er zelf ook al verschillende keren spul weg gehaald voor een D320.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 320 en hebben de trefwoorden motorblok , onderdelen en Mc-Cormick geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!