Illustratie van:

John Deere 3130 - Sper differentieel hendel demonteren

Hallo,

Heeft iemand ervaring met het demonteren en monteren van de sper hendel?

Omdat hier een as doorheen loopt welke ook door de vork bij het differentieel loopt, moet de hefdeksel eraf of kan het ook makkelijker?

Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Roel25
Je moet een schroevendraaier tussen de hendel en het huis proberen te krijgen en dan terug buigen en als het heel vast zit inslijpen en met een scherpe koevoet ertussen terug duwen en heel belangrijk aan de achterkant zit een vriesdopje die moet je er ook uithalen anders kan de as er niet uit de hendels willen zo ook nog wel eens afbreken heb ik zelf ook gehad en heb er nog liggen
Johny3130
@Roel25 deze beschrijving is om ruimte te krijgen zodat de as uit de hendel wil schuiven?
Als de as door het gat van de vriesdop naar achter gaat kan dit zonder de hefdeksel eraf te halen of valt dan de vork van de as af en krijg je de vork en spie niet meer over de as?
Roel25
Dit kan zonder de hefdeksel eraf te halen als je alleen de hendel eraf haalt ik heb hem niet zo ver terug getrokken dat hij uit de vork valt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN