Taarup bio rondebalenpers ervaring

Iemand ervaring met een taarup bio rondebalenpers? In de brochures die ik vindt staat te lezen dat deze met een lichte tractor te gebruiken zijn, welk is het minimale vermogen?

Deel dit topic

Reacties

Fast Eddy
Vlakbij heeft een eenmans loonbedrijf een Kuhn Bio. Hij heeft er een Deutz van 100-110 pk voor staan. En hij is zeer te spreken over de pers. Vooral dat de pers alles vreet.
labella
@Fast Eddy de ellende is alleen dat je geen capaciteit draait doordat je steeds moet wachten als hij aan het wikkelen is, verder wel compacte machine.
Fast Eddy
@labella

Dat valt er mee, helemaal als je foliebinding hebt. De wikkelaar draait een stuk sneller dan die van een gemiddelde perswikkelcombinatie. En hij hoeft de baal niet over te geven aan de wikkelaar. De dealer heeft al een paar nieuwe en gebruikte Bio`s verkocht.
iwan
Na 6 jaar zo een pers te hebben gebruikt ben ik blij dat ik er van af ben
casejxu
@iwan hoe dat zo?
+1
iwan
@casejxu geen capiciteit en altijd stuk
+1
dx11
Reesink heeft net op facebook gezet dat mensen die zon ding wellen proberen bij Uldiks assen een demo kunnen ophalen
Jeroen-ford

Is dit prijstechnisch veel interessanter als een normale pers wikkel combi? Hij is wel compact.

Zie nu snel wel even dat er weinig ruimte is om extra folie mee te nemen.
iwan
@Jeroen-ford nee toendertijd net zo duur als gewone perswikkelcombi

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vermogen en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!