Illustratie van:

Schuitemaker Mestwagen - Schuitemaker fuore mestverspreider ervaringen.

Hoi Forumleden ik ben op zoek naar een goede 2e hands breedstrooier van boven de 10 ton laadvermogen. Zijn er leden die ervaring hebben met een Schuitemaker fuore en hoe bevalt deze wat betreft strooibeeld, benodigd trekvermogen e.d.

Deel dit topic

Reacties

Pieter Buren
Wij hebben een Furore 80 met alleen maar horizontale walsen (simpele uitvoering). 80pk trekker kan het makkelijk doen. Ook een degelijke machine. Alleen de achterste plaat waar de ketting omheen loopt begint wat te rotten. Het strooibeeld van een breedstrooi inrichting kan ik niks over zeggen want die hebben we dus niet.

Je hebt ook nog de Schuitemaker Calypso. Die heeft verticale walsen ipv een strooitafel.
+4
john.voort
Bedankt voor je reactie, zojuist een schuitemaker furore 180 gekocht. (zie foto) heeft nog nooit mest gestrooid alleen groentafval van een vollegronds tuinder. Wagens is nog als nieuw.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Mestwagen en hebben de trefwoorden schuitemaker en mestverspreider geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!