Illustratie van:

John Deere Lanz - Heeft iemand een kleurenfoto van hoe de aftakas midden onder een lanz 00 / 10 serie er uit hoort te zien?

Ik ben met een jd lanz 200 bezig, en de vorige eigenaar heeft wat zitten improviseren met de aftakas midden onder de trekker (met de slijptol, pur en een ijzeren potje), nu ben ik op zoek naar een foto in kleur waarop te zien is hoe het er wel uit hoort te zien.

Deel dit topic

Reacties

draaipiet
Misschien hier iets waar je niks aan heb, maar niet geprobeerd.........
Ik weet niet of er wat de aftakas betreft verschil in de type's zit maar dit heb ik van tractorfan, een achterkant van een John Deere Lanz 300 tractorfan.nl/picture/598441/…

Of dit van internet af: fahrzeugseiten.de/Traktoren/John_Deere/…
+1
JD3010
@draaipiet hij bedoelt de andere kant. 😉
draaipiet
Of misschien hier : vanlenthe-restauratie.nl/product/…

Dit is een bedrijf die restaureert, misschien kunnen die je helpen met een foto
+1
JD3010
@draaipiet ik heb nog een complete versnellingsbak ervan liggen.
+1
Johnny_Deere

(klik om te vergroten)

+1
JD3010
Johnny_Deere
@Johnny_Deere Zo ziet het er nu uit. Ik neem aan dat er een schroefdraadas in deze buis zit .. of de boel is een stukje korter geslepen. En er mist nog iets van een of andere afdichting
JD3010
@Johnny_Deere je mag me wel appen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Lanz en hebben de trefwoorden trekker en john deere geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN