CLAAS investeert in groenwinnings fabriek en stopt met de CARGOS.CLAAS voederwinningsdivisie zet de koers op groei.
Hierbij zullen de productielijnen en de infrastructuur van het terrein worden aangepast aan de steeds verder toenemende vraag. De nadruk bij de verbouwing ligt daarbij vooral op een uitbreiding van de productiecapaciteit en toekomstige groei. Enorme investering in Bad Saulgau !

Harsewinkel/Bad Saulgau, april 2022. In de komende jaren gaat CLAAS circa 40 miljoen euro investeren in de modernisering van de vestiging in Bad Saulgau. Hierbij zullen de productielijnen en de infrastructuur van het terrein worden aangepast aan de steeds verder toenemende vraag. De nadruk bij de verbouwing ligt daarbij vooral op een uitbreiding van de productiecapaciteit en toekomstige groei.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

De Groenwinnings fabriek van CLAAS in Bad Salgau

(klik om te vergroten)

De afbeelding toont het nieuwe facilitair gebouw in aanbouw.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden investering , investeren en productiecapaciteit geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!