Illustratie van:

Massey Ferguson 6150 - 4wd schakelt niet volledig uit

Beste,

Een ander probleem dat mijn tractor heeft is dat mijn 4wd niet volledig uitschakelt. Op zand blijft hij trekken op 4 wielen. Maar als het zwaarder wordt blijven de voorste wielen staan tot de 4wd ingeschakeld wordt.

Enig Idee wat er mis kan zijn. Ik zou graag alle problemen aan pakken nu ik toch bezig ben 😄
Ik dacht aan de O-ringen in de koppeling of as.

Groeten
Filip

Deel dit topic

Reacties

+1
NH-Ford
Even meten als hij zijn druk houdt wanneer de 4wd is uitgeschakeld. (In leiding naar koppeling)
Heb je voldoende druk, 17 bar dan zal hij niet lek zijn. Vermoedelijk dan koppellingsplaten krom waardoor hij bij geringe tegendruk meedraait.
Is je druk te laag heb zijn waarschijnlijk afdichtingen koppeling 4wd lek.
+1
rijkjd
Er zitten 2 zuigerveertjes om de ingaande as van de 4x4, als deze breken blijft hij ook deels aan staan doordat de inwendige lek te groot is. Hierdoor word t pakket niet vrij gedrukt.

Dit zou evt het probleem kunnen zijn, maar zoals gezegd eerst even meten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 6150 en hebben de trefwoorden massey ferguson en koppeling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0