Same Aurora 45 - Wat zijn de 3 hydrauliek aansluitingen linksboven op de achterbrug

Hallo, wat zijn de 3 hydr aansluitingen linksboven aan de achterbrug? 1 word gebruikt voor de persleiding hydrauliek op de andere 2 zit een stop. Zit de pers bij mij wel goed, hij zit op de achterste, zie foto. De hefinrichting werkt met koude olie redelijk maar met warme olie moet je behoorlijk gas geven om de bijv de maaier een pz165 te heffen. Een 8tons kipper met paardemest gaat wel vlot naar boven

Deel dit topic

nick2004

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

husky
Hendels aan het stuur en naast de zitting wel goed staan? Bij de onze zat destijds een elastiek aan de handel naast de zitting, als je die eraf deed had je als ik het goed heb diepteregeling voor het ploegen op de hendel aan het stuur, maar weet het niet zeker meer... is al ff geleden...
joop-same
@husky Jij hebt het over het buitenventiel dat zit hier niet op.
husky
@joop-same nee geen buitenventiel, bij onze aurora 45 zat de hefhendel links naast de stoel, en dan lieten we de hef met de hendel aan het stuur weer zakken.
we hadden wel een voorlader, waar die olie vandaan kwam weet ik niet meer...
+1
joop-same
@husky Niet één Same heeft de hef hendel Li. naast de stoel, wel de hendel voor het buiten ventiel in of uit te zetten.
husky
@joop-same ok, zal dan met de voorlader te maken hebben gehad, zat allemaal ook een beetje vreemd aangesloten...maar de trekker is ook al wel 20 jaar verleden tijd... Het was wel een leuk ding om mee te rijden, maar technisch 1 groot drama... en toch had ik hem er nog wel bij willen hebben.
+1
joop-same
@husky Het waren best leuke trekkertjes voor die tijd alleen de koppeling drukgroep bouten daar zou je er een ritsluiting voor in maken,maar dat was bij de laatste modificatie wel goed.
arnold-arentze
Klinkt als een versleten hefzuiger of de afdichtingen daarvan. @joop-same zal dat beter kunnen vertellen.
joop-same
Eerst het filter voor bij de motor goed schoon maken in wasbenzine oi. en het zakken kan door een slecht overdruk ventiel komen of een versleten regelschuif of manchet, of te dunne olie.
Als de eerste pomp er nog op zit dan is dit een normaal verschijnsel.
Wat voor olie zit er in ?? er moet een Hydr.transmissie olie W80 in dat is géén MP 90.
maar een PZ 165 is ook wel groot genoeg voor deze hefinrichting, te groot.
De stoppen achter naast de leiding zijn voor een buitenventiel, nu is 1 stop retour en 1 stop de werkdruk, hier is verder niets mis mee.
En olie zit er genoeg in ?? de stop Li. naar beneden hier op as hoogte.
john-de-bat
@joop-same bedankt voor de tips
We gaan ermee aan de slag.
john-de-bat
@joop-same waar zijn alle onderdelen van Henk Kamping uit Smilde terecht gekomen?
+1
joop-same
@john-de-bat Via mij nog steeds te bestellen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Aurora 45 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!