Eicher Puma 2 - Moeren aan motorkant van de brandstofpomp verwijderen

Ik ben van plan mijn brandstofpomp van mijn eicher met EDK3 motor te laten testen en eventueel te laten reviseren. Nu heb ik echter al enige tijd geprobeerd om de moeren (post 19) aan de binnenkant van de pomp los te krijgen (die tussen de motor en de pomp) maar ik kan er maar slecht bij komen. Is er hier mischien iemand die dit eerder heeft geprobeerd, en mij kan vertellen wat de manier is om deze moeren los te krijgen? Alvast bedankt!

Deel dit topic

bart-spies

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Sojaboontje
Is je pomp erg slecht dan?
bart-spies
Ja dat gaan ze testen. Ik weet zelf niet goed hoe je dat kan merken, maar de verstuivers zijn zoizo niet goed, en de rest van de trekker heeft ook overal aandacht nodig, dus het was meer met het idee van "dan is het maar goed".
+3
Huuuuub
Lang 3/8 verlengstuk met een goede dop. En dan compleet achter de pomp langs.
+1
Kramer U800
@Huuuuub Inderdaad, en anders met een startersleutel als daar de ruimte voor is.
ArnoS78
@Huuuuub juist dat is de enige optie. Zo heb ik het een paar maanden geleden ook gedaan.
major6cil
Lang verlengstuk met kruiskoppeling op de ratel moet lukken
bart-spies
Het is inderdaad gelukt. Echter na een telefoontje met hissink gaven zij aan dat als er niets raars te zien was er eigenlijk weinig verkeerd kon zijn.
Daarom keurig het spul weer gemonteerd en alleen de verstuivers opgestuurd.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!