Pompset beregening geen gsm signaal

Mijn motorpompset heeft een Elcos besturing met gsm module. Deze heeft nu geen signaal meer, afgelopen januari nog wel en de simkaart is actief.
Misschien door het wegvallen van het 3G signaal, meer mensen hier problemen mee?
Beregenen gaat natuurlijk nog gewoon wel.

Deel dit topic

Sjon

Reacties

angelo-nabben
Is het een prepaid simkaartje?
Sjon
Ja, een abbo is nogal kostelijk voor een machine die maar een paar maanden per jaar draait.
angelo-nabben
@Sjon wij hebben ze allemaal met abbo.
Staat er nog wel tegoed op het simkaartje?
+1
Sjon
@angelo-nabben Er staat voldoende op en kaart staat bij provider op actief. Ik denk slecht contact binnen in de kast. Morgen maar eens open schroeven.
angelo-nabben
@Sjon er zijn er ook met losse antenne.
Fendt412vip
Toevallig heb ik de laatste dagen ook een haspel die niet meer belt/sms't dus ik ben benieuwd wat bij jou de oorzaak is.
stannetje96
Bij mij gaat de Sim kaart na een half jaar op stand by. Dan kan je wel ontvangen maar niks versturen. Kan het hier echt niet aan liggen?
Anders even in je telefoon doen, dan weet je het gauw genoeg
+1
Sjon
Hij doet het weer.
Sim kaart maakte slecht contact in de kast.
reinder-mf
Toch zou ik het modem even controleren. Wij zijn met de gps systemen en de haspel van modem gewisseld door het wegvallen van 2G en 3G. 2G gaat er geloof ik halverwege dit seizoen uit bij sommige providers?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!