Snijbalk op Bergmann L20 opraapwagen

Wij hebben een Bergmann L20 opraapwagen en daar moeten we een snijbalk opmaken voor het hooi kort te snijden, weet iemand hoe we dit het best kunnen doen of heeft iemand een foto daarvan die je door kan sturen?

Alvast bedankt!

Matthieu Coumans

Deel dit topic

matthieu-coumans

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hier moet de snijbalk ergens komen, (op welke hoogte voor goed te kunnen snijden? Welke messen ? Etc. )

Reacties

stephan-inter
Ik zou zeggen doe deze wagen weg. En koop een wagen waar al messen in zitten.
Lijkt mij de goedkoopste oplossing
JoramH
@stephan-inter Ben het met je eens, voor stalvoeren geen messen nodig en is op dit moment wel in trek.
Loeideutz
Als het goed is moet je in deze wagen 7 messen in kunnen zetten. Zie de sleuven in de opvoerbalk die daarvoor zijn gemaakt. In de afdekplaat rechts zitten ook opengingen waar je de messen in kunt zetten en. Er volgens met een boutje vast zetten. Maar 7 messen is veel voor deze wagen, dan moeten er genoeg pk’s voor staan. En de vraag is of die wagen dat wel aan kan.

Zoals hierboven al geschreven, mocht je werkelijk kort willen snijden is het verstandiger om een andere wagen te zoeken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden opraapwagen , hooi en bergmann geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!