Illustratie van:

Schuitemaker Rapide 6600 - Kogelkraan mes beveiliging

Hallo iedereen,

Ik rijd in het seizoen vaak, thuis en bij de loonwerker met een schuitemaker rapide 6600.
Nu hadden we laatst een discussie over hoe de kogelkraan, die links onderin in de voorwand zit, voor de mes beveiliging moet staan tijdens het oprapen, open of dicht ??
Zal vermoed ik bij alle rapides wel hetzelfde zijn.

Alvast bedankt !

Deel dit topic

Reacties

+2
Siete
Open!!
Die kraan zit er op als veiligheid. Wanneer je de messen er uit haalt, deze kraan dicht doen. Dan klapt de balk niet terug. (Dus ook niet net dat kleine beetje waardoor je de messen er niet uit krijgt)
+3
rickboer blija
@Siete mee eens!
Die kraan is voor het uithalen van de messen. Als je aan het oprapen bent moet de kraan open staan en zou de druk die je opbouwd op de messenbalk (metertje voor op de wagen) de messenbalk er in moeten houden

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schuitemaker Rapide 6600 en hebben de trefwoorden rapide , schuitemaker , schuitemaker rapide , oprapen , loonwerker , beveiliging , mes en schuitemaker rapide 6600 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!