Steyr Multi 4100 - Hefinrichting werkt niet. Rood lampje knippert

Deze ochtend eerst gaan klepelmaaien. Niks aan de trekker ondervonden. Heeft daarna een uurtje stil gestaan en toen wou de hefinrichting niet meer omhoog of omlaag. Rood lampje knippert. Geeft geen foutcode. Zekering al nagekeken. Ook al enkele stekkers uit en dan trug inelkaar gestoken maar geen resultaat. Maandag ga ik hem aan de pc hangen maar als iemand al enig idee heeft. Betreft een steyr multi 4100 met elektrisch bediende hefinrichting.

Deel dit topic

Saeghershof

Reacties

steyrTom
Weet niet of het bij de multi's nog steeds zo is maar bij de voorgaande trekkers van Steyr wordt door het knipperen van een rood lampje een fout code gegeven. Bijvoorbeeld twee keer kort branden, kleine pauze, drie keer kort branden, langere pauze is code 23.
Saeghershof
@steyrTom nee bij deze knippert het lichtje constant. Je kan er geen code van maken.
Saeghershof
Misschien nog even voor de duidelijkheid. Ik heb reeds aan alle knoppen voor de hef gedraaid of ingeduwd. De handleiding heb ik ook bij de hand genomen maar niet wijzer uit geworden.
casepowers
Als je even de accu klemmen los maakt. Even overal alle spanning vanaf.
Saeghershof
@casepowers ja heb ik al gedaan.
2850Johndeere6R
Hef knopje defect?
bartjuh
Doet de hef 't nog wel via de bediening op 't spatbord buiten?
Kan zijn dat er een hefsensor kapot is/stekker los getrild
Saeghershof
@bartjuh hef doet het niet via de knoppen buiten
wouterdp
Kalibratie kwijt? Dan is het in elk geval ook rood knipperen zonder foutcode.
Saeghershof
Ik kon het toch niet laten om nog wat te zoeken naar de oorzaak. Na alle stekkers die voor de bediening van de lift zijn eens uit en in elkaar gedaan te hebben en de olie uit de pistons gelaten. Heb ik vooruitgang. Lift gaat nu wel omhoog maar zakken doet hij nog niet.
+1
Saeghershof
Trekker deze ochtend naar de dealer gedaan. Weerstand stuk in de bediening voor de lift. De Trekker staat al trug op zijn vertrouwde plaats in de loods.
+1
roscho
Quote Reactie van @Saeghershof:
Weerstand stuk in de bediening voor de lift.

Ook hier weer zo'n klein probleempje, wat je toch niet zelf kunt oplossen. Je hebt de dealer steeds meer nodig.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Multi 4100 en hebben de trefwoorden steyr , trekker , hefinrichting , foutcode , zekering , lampje en elektrisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!