Fendt Favorit 3 - Welke olie waar bijvullen? Kijkglaasje

Ik heb kort gelden een Fendt Favorit 3s gekocht. Ik heb 2 Kijkglaasjes. Een links vlakbij de koppeling en een op een tank rechtsvoor. Beide kijkglaasjes zijn droog. Voor welke reservoirs zijn deze kijkglaasjes en welke olie moet erin en hoeveel? Alvast bedankt.

Deel dit topic

FendtFavorit3S

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

HummelDT54
Die links bij de koppeling is van de transmissie, en moet dus een transmissie olie in.
Die van het voorste tankje is voor je hef en andere hydraulische functies, en daar zou dus een geschikte hydrauliekolie in moeten.
Dat zit bij Fendt trekkers gescheiden.

Groeten
basia
Kijkglaasje bij treeplank is van de transmissie (versnellingsbak+achterbrug ) zowiso vullen tot vol kijkglaasje met transmissie olie SAE 80 .
Bij verversen is de inhoud ongeveer 50 liter .
Het kijkglaasje op de tank is voor het hydrauliek systeem ; aangeraden om ook tot kijkglaasje te vullen met hydrauliek olie

Oh ik zie net er is al gereageert ; maar nu dus dubbel antwoord !
FendtFavorit3S
Top, hartelijk dank! 😃
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Favorit 3 en hebben de trefwoorden olie , fendt favorit 3 , fendt , versnellingsbak , koppeling , tank , hydrauliekolie en favorit geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!