John Deere 3130 - Krukas poelie en keerring demonteren.

Hallo,

Ik wil binnenkort de voorste krukaskering gaan vervangen van mijn JD3130 en daarvoor moet de poelie gedemonteerd worden en voordat ik daar was aan ga doen hebben jullie misschien een handigheid hoe ik deze er het beste af kan halen?
Als ik er een poelietrekker op zet en het zit flink vast dat de poelie breekt in stukken dan ben ik namelijk verder van huis.

En de keerring daar kunnen denk gewoon 2 parkers in gedraaid worden en dan eruit trekken en hoe kan ik die dan weer het beste monteren?

Alvast bedankt voor het advies.

Deel dit topic

gertjan-kaashoek

Reacties

+1
johndeere 2650
4 bouten los en dan poelitrekker erop.maar normaal krijg je ze makkelijk eraf
gertjan-kaashoek
@johndeere 2650 hij heeft maar 1 centrale bout dus geen 4 en een poelietrekker ga ik er ook niet op krijgen want daar zit de hydr pomp voor in de weg.
angelo-nabben
@gertjan-kaashoek een dikke strip met een gat er in maken de centrale bout er uit draaien.
Een langere bout door de strip met moeren erop en zo los draaien.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3130 en hebben de trefwoorden john deere , gedemonteerd , advies , vervangen , poelie , demonteren , Krukas en John deere 3130 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!