Mc Cormick 439D - cilinderbussen

Goededag,
Ik wil graag de cilinderbussen van mijn D439 vervangen. De compressie is te laag. Het is me echter niet duidelijk in hoeverre deze bussen nog opgeboord/ gehoond moeten worden. OP de verkoopsites wordt deze info niet gegeven. Iemand dit toevallig als een gewisseld.
Alvast bedankt voor de antwoorden!

Deel dit topic

Reacties

roscho
Ik neem toch aan dat die bussen gewoon zullen passen zoals je ze koopt. Maar ik zou ook even kijken naar de zuigers en de zuigerveren. Als de bussen nog vloeistofdicht waren (ook geen lekke kunststofringen), dan zijn eerder de zuigers/zuigerveren oorzaak van te weinig compressie.
sebastiaanguzik
Zijn volgens mij geen losse bussen. Deze zitten geperst waardoor de maattolerantie onzeker is. Daarom dacht ik dat ze nog bewerkt moesten worden.
redeagle14
@sebastiaanguzik het zijn losse natte bussen. Nieuwe kun je direct monteren. Wel opletten dat ze een paar honderdste uit het blok kijken.
sebastiaanguzik
Kan inderdaad ook nog eens naar de zuigerveren kijken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden vervangen , cormick en bussen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN