Vicon Kunstmeststrooier - Vicon veldspuit (LS 1001 PH): wie heeft ervaring met de Vicon/kverneland spuitcomputer die hier op staat?

Afgelopen week een Vicon LS 1001 veldspuit aangekocht, ik ben aan het zoeken naar de instellingen van de computer maar kom er niet uit.
Nu Ben ik op zoek naar een handleiding voor een Vicon/kverneland spuitcomputer. Of iemand die me even kan helpen of tips heeft met de instellingen ervan.

Deel dit topic

Ruben-dxdeutz

Bijlages

(klik om te vergroten)

Spuitcomputer van Vicon LS 1001 PH veldspuit

Reacties

deutzke106
Waar gekocht? Heb dezelfde op het ook maar wil ook wel is de juiste werking van de computer weten
Fendt926Driver
@deutzke106 laatste tijd je licentie nog verlengd??
Doe anders een techniek verlenging.
Dan leer je over de nieuwe verpakkingen die 2024 in gaan en dat je voor een slordige 2000 euro een nieuw vulsysteem op je spuit moet (laten) bouwen.
Dan gaat je het plezier van zelf spuiten snel over.
valtra1
Handleidingen van vicon machines kan je vinden onder quest of documentation op de site van kverneland
valtra1
Bij model LS ( vicon) ingeven en dan OPM LS Electronics selecteren en dan krijg je een lijst van al de handleidingen;
Ruben-dxdeutz
@valtra1 Super, bedankt ik heb hem gevonden. Hier kan ik verder mee, ik had de site wel gevonden maar niet tot het juiste type geraakt.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Vicon Kunstmeststrooier en hebben de trefwoorden kverneland , veldspuit , kunstmeststrooier , vicon kunstmeststrooier , Vicon , ervaring en Handleiding geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!