Hydrauliekpomp probleem wie weet eenantwoord

Hoi beste ik heb een probleem met dehydrauliek pomp van een renault 681s .Ik heb deze vernieuwd omdat ik geen druk meer op de meter vast kon stellen ,hij gaf geen barmeer aan en hefde ook niet meer,Dus mijn gedachte was de hydrauliek pomp is naar de filesteine,Ik heb er een nieuwe op gezet maar ik krijg geen druk op de leiding Wie weet raad??

Deel dit topic

Reacties

Valtra man
Overdrukventiel dat open blijft staan? Waar heb je de druk gemeten?
limbo
Ik heb de druk direct van de pomp afgemeten deze zit er altijd tussen Dus direct van pomp naar het regel ventiel
lucas712
Probleem met aanzuigfilter toevallig renault heeft wel types gehad die daar gevoelig voor waren
Bakker S
Olie filters vol olie doen. De oliepomp aan de pers zijde vol olie doen. Starten met de stopknop aangetrokken. Schiet de olie eruit..., de leiding weer monteren en dan moet ie druk naar het ventielblok geven. Daar moet je meten. Succes
limbo
Bedankt ik ga dit morgen proberen
selectford
Draait de olie pomp wel ?
Is misschien een stome vraag maar zelf ook een keer mee gemaakt dat er iets in de aandrijving niet klopte .
+1
limbo
Ja de pomp draait en er komp nu ook olie
limbo
Hoi ik heb nou er alles aangedaan wat er voorgesteld werd maar niets helpt ,Nu heb ik er lucht druk op gezet en tot mijn verbazing er komt geen olie uit aanzuig leiding,Nu is mijn vermoeden dat de leiding verstopt zit,Maar waar sit de aansluiting hiervan >>??Kan iemand me dit vertellen?
jmos
@limbo er zit voor de stoel een rechthoekig plaatje met 4 m8 boutjes. Daar zit het aanzuigfilter onder, haal die er maar eens uit.
limbo
Hoi heb ik al gedaan en goed schoon gemaakt maar dat is het probleem niet ik vermoed dat de aanzuigleiding dicht zit Maar mijn vraag is waar zit die aan de bak ?
spotmelker
@limbo loopt de aanzuigleiding aan de linkerkant van de motor via een rubberen koppeling/slang verder onder de cabine? Ik heb die koppeling eens gescheurd gehad. Dan zuigt de pomp alleen maar lucht.
limbo
Ok spotmelker ik ga hier ook ff naar kijken bedankt voor je reactie
limbo
Hoi allemaal , ik hen het probleem opgelosr wat was er aan de hand ?nadat ik nogmaals de hydrauliek pomp schoone gemaakt had kwm ik er achter dat de orbitrol wel wat los zat ,dus heb ik deze er vanaf gehaald en weer nieuwe rubbers in gedaan(o ringen) entoen deed hewt alles weer,Tenminste op de stuur bekrachting na.Nu heb ik het probleem met het ontgluchten van de stuur irichting ,Dit wil niet lukken,
roscho
Quote Reactie van @limbo:
ontgluchten van de stuur irichting ,Dit wil niet lukken,

Voorwielen van de grond krikken en paar keer stuur helemaal naar links en naar rechts draaien. Daarmee zou de lucht eruit moeten gaan.
+1
spotmelker
@roscho Dan moet je aan het eind van de wieluitslag het stuur even vasthouden zodat hij door blijft pompen, dan is de lucht er zo uit is mijn ervaring.
limbo
Hoi heb ik gedaan maar ook dit lukt niet hij stuurt alleen naar rechts naar links komt er geen beweging in
limbo
Nu vermoed ik dat de orbitrol wat heeft geleden ,wie weet een adresje

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden renault , hoi , hydrauliek , hydrauliek pomp , hydrauliekpomp , druk en pomp geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
17
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0