Code Rood in Den Haag: de boze boeren zijn weer in aantocht

Hoogspanning in Den Haag nu de stikstofplannen van het kabinet zijn gepresenteerd. VVD-minister Van der Wal, haar partij, maar ook het CDA wachten roerige tijden, want het boerenprotest lijkt weer op te laaien. Verder lijkt het verbond tussen GroenLinks en PvdA gestalte te krijgen. Maar is die linkse samenwerking wel zo’n goed idee?

Bronen

Code Rood in Den Haag: de boze boeren zijn weer in aantocht
gelderlander.nl
Farmers Defence Force verwacht grote boerenacties
telegraaf.nl
Boeren willen weer massaal naar de Tweede Kamer rijden voor protest
nu.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+3
Weidezicht
Zinloos, vanaf morgen geen druppel melk meer leveren, slachtkoeien thuis houden en de aardappelschuur op slot. En misschien nog wat cruciale plaatsen bezetten. Eerst moet de wasrheid over deze stikstofleugen op tafel komen. Ik heb makkelijk praten, ik weet het, maar niets anders zal helpen.
Nevergiveup
@Weidezicht ik heb begrepen dat er gem in herl nederland 30% minder koeien moeten komen , lever 10 dagen 30% minder melk en ze komen er wel achter .....
+1
Weidezicht
@Nevergiveup dat dacht ik eerst ook, maar dat duurt te lang voordat dat echt voelbasr is. Dan wordt er gewoon ff geen kaas gemaakt. Moet gewoon geen druppel leveren, dan zijn 4 dagen later de schappen leeg.
klompen
@Weidezicht ben ik ook voor niets meer leveren krijgen ze misschien een keer in de gaten wat r gebeurd als de laatste boer het licht uit doet.
Ben ook al verscheiden keer met de trekker op pad geweest maar tot nog toe niks uitgehaald zal dat dan nu anders zijn ?
Weidezicht
@klompen ach, het heeft wel wat uitgehaald in de zin van, dat er best al een ander boven tafel is over de onzin omtrent stikstof. Alleen weet dat hey grote publiek niet te bereiken. Dit had niet gehoeven, als we allemaal niet xo vreselijk verdeeld zijn. Althans de belangenbehartiging.
+6
mestyle
Alleen voor denhaag gewoon zorgen dat daar niks meer in of uit kan. Dat een week of 4 volhouden. Uithongeren
+4
Jan-T
Hoe stiller je houd des te banger ze worden in Den Haag.
Gewoon iets doen wat ze niet verwachten.
+1
arjank110

SJB533
@arjank110
Even aangepast, nu werkt hij
arjank110
@SJB533 bedankt, zat al even te zoeken waar het in zat...
SJB533
@arjank110
Je had de link van de mobiele site van Twitter
arjank110
@arjank110 vvd gemeenteraadslid Den Haag
Jacob88
We kunnen beter het Binnenhof bezetten ipv wat schreeuwen op het Malieveld 👍
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden cda , pvda , groenlinks , den haag , boerenprotest en code rood geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!