Illustratie van:

Ford 9600 - Gezocht complete stickerset Ford 9600

Beste,

Om mijn restauratie project af te ronden ben ik nog opzoek achter een volledige stickerset voor een Ford 9600.
Het gaat over de volgende stickers,
-Motorkap
-Dashbaoard
-Zijconsole(ventielen, pto, etc)

Als u iets weet hoor ik het graag.
Mvg Robin

Deel dit topic

Reacties

monster 2012
Je kunt Richard Pit in Willemsoord proberen.
MaxxuM4ever
monster 2012
Ja klopt
+2
sjorsthissen
@fordblauw Pit heeft eens gezegd dat hij zich niet echt bezig houd met die types 8000 - 9600.
Ik heb toen ik mijn 9600 gerestaureerd heb de stickers besteld bij www.georgebradishtractorparts.com . Dit zijn kwalitatief zeer goede stickers en met het juiste cijderformaat voor de typeaanduiding 9600, geen vergelijk met de poppenkastletters die histoparts verkoopt/verkocht. Dus ook echt de letters en de striping op een draagfolie. Kost wat (verzending is niet goedkoop), maar dan heb je ook wat. Zonde om slechte of verkeerde stickers te monteren vind ik. Tip: op de website van George Bradish vind je als je zoekt op 9600 (zoekveld rechtsboven op hun website) maar een paar stickers, de rest van de stickers die je nodig hebt vind je onder de zoekterm 8600 (stickers van dashboard en console etc). Ik zal dadelijk een lijstje posten van de stickercodes die ik bij hun heb besteld voor mijn 9600.
sjorsthissen
Dit is de stickerlijst

(klik om te vergroten)

Stickerlijst
+1
sjorsthissen
P.s. ik heb voor mijn Ford 7000 ook daar de stickers besteld (met uitzondering van het schakelpatroon, want die hebben ze in amerika niet in km/uur). Ik ontving toen 2 rechtse motorkapstickers in plaats van 1 linkse en 1 rechtse. Ik heb hier van foto's gemaakt en kreeg toen alsnog de juiste gestuurd. Dat vond ik wel netjes voor een bedrijf aan de andere kant van de wereld.
fordblauw
Bedankt voor je reactie @sjorsthissen ze zijn inmiddels onderweg naar Nederland!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 9600 en hebben de trefwoorden ford , pto , stickers , gezocht en Restauratie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!