Illustratie van:

International 844 - Hoe vervang ik de kering van de torsie as ?

Ik ben bijna klaar met het restaureren van mijn international844.

Ik was van plan om alle oliën te vervangen en heb de olie ook al binnen, maar nu wil ik voordat ik de versnellingsbak olie vervang, eerst de keringen van de torsie as vervangen.

De keringen heb ik al en de hef latten zijn er ook al af, maar nu wil ik graag weten hoe ik verder moet.

Ik weet wel dat ik de as er niet helemaal uit moet trekken omdat er dan dingen in de bak vallen.

Alvast bedankt voor de hulp,
Krijn

Deel dit topic

Reacties

Sjorszetor
Je kunt de as zover om schuiven tot je de afdichting ziet en dan vervangen.
JordyW
Aan een kant de buig as net zover naarbinnen drukken tot je net de witte schuimring ziet zitten, deze daarna met een kleine schroevendraaier uit de houder peuteren, de nieuwe ook terug erin proppen met een (liefst stompe) schroevendraaier, as terug duwen en andere kant op dezelfde wijze wisselen.
Krijn walstra
@JordyW top bedankt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 en hebben de trefwoorden olie , versnellingsbak , hef , international 844 , kering , vervangen , bak , versnellingsbak olie en restaureren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0