Veel bijval voor boer die wegversmalling opzijschuift: ‘Dit is vragen om schade en ongelukken’

HUISSEN - ‘Echt verzonnen door iemand achter een bureau die hier nooit komt.’ Het is één van de vele reacties op de wegversmalling op de Rosa tussen Huissen en Bemmel. Agrariërs schuiven die aan de kant om er met landbouwverkeer langs te kunnen en daar hebben veel mensen begrip voor.

Bron

Veel bijval voor boer die wegversmalling opzijschuift: ‘Dit is vragen om schade en ongelukken’
gelderlander.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

walker1
Ik dacht dat de boerenprotesten al begonnen waren en dat dit een spannend artikel zou zijn. Gaat het over een paar stukjes beton in een Betuws dorpje...
MaxxuM4ever
@walker1 Het kan nog verder uit de klauwen escaleren tot de rijdende rechter aan toe als je een behandelend ambtenaar treft met lange tenen.
Hier in de gemeente ook al eens een wethouder gehad die met gemeenschapsgeld begon te procederen tegen een ondernemer die hem te snel af was geweest.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden schuiven , schade en boer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!