Illustratie van:

International 644 - Nieuwe radiator instaleren

Ik heb een nieuwe radiator gekocht voor mijn 644 als ik deze heb geplaats en er koelvloeistof in heb gedaan moet ik hem dan ontluchten ergens of alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

+1
Koiter
Tijdje laten draaien met de dop eraf doe ik altijd
dylan-vd644
@Koiter welke koelvloeistof koop ik het best of maakt dat niet uit
cyrus-van-gelder
Met dop eraf motor laten draaien idd zoals koiter zegt. Soms moet je wat in de radiator slang knijpen om de luchtbel er wat uit te krijgen. Koelvloeistof bijvullen totdat het mooi boven de platen staat.
dylan-vd644
@cyrus-van-gelder a oke bedankt en welke koelvloeistof het best
cyrus-van-gelder
@dylan-vd644 De meest gebruikte koelvloeistof is ( heb het zelf ook in m,n 644) is volgens de dealer: Xtra coolant G30. Dit is een oranje/ rode koelvloeistof.
+2
DANOONTJE POWERR
@cyrus-van-gelder @dylan-vd644 voor een oldtimer kun je beter blauwe nemen.
Die oranje organische rommel kan bacteriegroei in komen en bij weinig gebruik van de trekker gebeurt dat sneller.
+1
cyrus-van-gelder
@DANOONTJE POWERR Bedankt voor de info!! Had ook al eens zoiets gehoord van een kennis die klassieke auto,s restaureert.
  • 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden brandstofpomp , motor , koelvloeistof , diesel , radiator en ontluchten geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0