Mc-Cormick 423 - Hoeveel toeren voor mijn bloter

Goedemiddag, ik heb een bloter bij mijn 423. De bloter moet op 540 toeren draaien. Weet iemand op hoeveel toeren mijn trekker dan moet maken?

Groeten,
Gijs

Deel dit topic

Gijsgans

Reacties

bart-spies
Het verschilt licht per trekker, vaak zit er op de teller een streep bij de benodigde toerentallen. dit zal zo ergens rond de 2000 toeren zijn
roscho
Als je geen aanduiding vindt, gewoon de toerenteller op 2000. Zo precies komt het toerental van een weidebloter niet. Merk je dat er bij dat toerental nét een bepaalde vibratie is, ga je iets hoger of iets lager.
Gijsgans
Merci. Zag idd geen streepje staan. Was oor de zekerheid niet boven de 1500 gegaan. Maar kan dus nog wel een beetje harder.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick 423 en hebben de trefwoorden trekker , toeren en Mc-Cormick geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!