Illustratie van:

Eicher Puma 2 - Nieuwe dichtring voor de zuiger van de hefinrichting gezocht

Goedemiddag allemaal,
Ik heb recent een nieuw hydrauliekventiel toegevoegd aan mijn eicher es 400 (puma2) Dit was allemaal niet zo spannend, bosch systeem met 3 bouten, leiding, koppeling, afknellen en klaar.
Toen ik gister echter het systeem ging testen op lekkage kreeg ik wel druk op het ventiel, maar de hef ging niet omhoog, en deze voelde (al langere tijd tijdens de stilstand) heel licht aan tijdens het optillen met de hand.
Vandaag toch maar de hefdeksel verwijderd en daar werd ik begroet door hetgeen dat waarschijnlijk ook de afdichting van de zuiger was.
Nu ben ik dus op zoek naar een nieuwe afdichting, maar ik kan deze niet vinden op het wereld wijde web, dus nu hoop ik dat een van jullie mij hier mee kan helpen.
Verdere tips en aan op of afmerkingen zijn ook altijd welkom.
Bij voorbaat dank!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Hier de ellende die ik aantrof (let niet op de electra, dat is het volgende punt op de agenda)

(klik om te vergroten)

Hier het typeplaatje van de hef, het geheel zit op een ZF a210 versnellingsbak gebout.

Reacties

basia
Via Google : Dichtsatz fur kraftheber a 210 ; vind je wel iets denk ik .

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 2 en hebben de trefwoorden eicher , puma , hefinrichting , lekkage , koppeling , hydrauliekventiel , testen , gezocht , bosch en Zuiger geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!