International 624 - Geen druk bij hydroliekpomp

Hallo,

Ik kwam er vanmorgen achter dat de hydroliek pomp geen druk meer opbouwt. De hefinrichting doet het nog wel zonder problemen. Zit nog genoeg olie op en ontluchting is open. Betreft een ihc 624 zonder stuurbekrachtiging. Wij weet wat het probleem kan zijn.

Mvg G Benjamins

Deel dit topic

big smoke inter

Reacties

gerard-lunenborg
Heeft de hef nog wel kracht om te tillen?
Corne S
Ik heb het ook een keer gehad met m'n 624. Alleen weet ik niet of de hef het toen deed. Een dop op het verdeelblokje naast de hydrauliekhendels los gehaald en weer vast gezet (plunjer met veer). Daarna geen last meer gehad.

Op de kuil had ik spontaan geen druk meer op m'n ventielen.
Corne S
Dubbel post.

(klik om te vergroten)

International 744
Foto van een International 744, bezig met reinigen van de hydrauliek. Voorschakelblok voor de ventielen los liggen.
Corne S
tractorfan.nl/picture/459363/

Volgens mij was het de bovenste dop die ik los heb gehad. Blok is er als overdruk (stel je met de veer links in) en bepaald of de olie naar de ventielen of naar de hef gaat.

Dus wat er rechts op de foto van boven naar beneden ligt komt er los. Loshalen, met een haakje ding er uit vissen, schoonspoelen (eventueel door trekker kort starten met stopknop uitgetrokken) monteren en proberen. Niet heel ingrijpend, olie kan er op blijven.

Hopelijk is dit het.

Succes!

(klik om te vergroten)

International 744
Foto van een International 744, bezig met reinigen van de hydrauliek. Voorschakelblok voor de ventielen los liggen.
Corne S
Dubbel post.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 en hebben de trefwoorden olie , ihc , hefinrichting , druk , stuurbekrachtiging , pomp , hydroliek , hydroliekpomp en ontluchting geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!