Boerenvoorzitter Bleker: stop geweld. ’Ouders en dominee, ga met de jonge boeren om tafel’

Interim-voorzitter Henk Bleker van melkveehoudersvakbond NMV roept jonge boeren op het geweld direct te stoppen. Ouders en de kerk moeten daarbij een helpende hand bieden en zo snel mogelijk met de jonge boeren om tafel.

Bron

Boerenvoorzitter Bleker: stop geweld. ’Ouders en dominee, ga met de jonge boeren om tafel’
telegraaf.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+10
Koeien boertje
Stuur de dominee maar naar den haag om die duivelse plannen van tafel te halen
+2
weurding
@Koeien boertje ja, kan ie het best " the exorcist" meenemen
+2
radium45
@weurding Duivel uitdrijving...
+3
Bartlehiemboer
@Koeien boertje Ja, je kunt het als een "grapje" stellen maar veel christenen zien dit kabinet als de duivel hem zelf. Het ijkt mij heel moeilijk om als christenen deze tijden mee te maken. Geloof in god is een deel van je leven. Ik heb vaak in de orthodoxe kerk gezeten, nu de taal liegt er niet om. Laat je niet verleiden door de duivel, bestrijd hem etc. Het CDA en CU zouden van het geloof moeten zijn. Ik denk dat christenen denken dat ze verleid zijn. Heb gisteren nog wel een dominee van de pinkstergemeente gehoord die een oproep deed aan de CU om tegen het stikstofbeleid te stemmen. Er kwamen faraos, slaven en Bijbelteksten bij. We weten de uitslag nu. Ik denk echt dat de gelovigen bidden om duivel uitdrijving.
Om dan de dominee op te roepen in gesprek te gaan? Ik weet het niet.
Verder denk ik dat ouders juist heel goed met kinderen in gesprek gaan. Mijn kinderen lopen de hele dag met de friese vlag en rode zakdoek rond. Ze proberen waar het kan het "echte" verhaal te vertellen. Andere kinderen gaan misschien een stap verder. Maar als we allemaal maar meelopers zijn en het netjes houden gebeurt er helemaal niets en kunnen we de boeren zo van de kaart vegen. (en de duivel zijn gang laten gaan)

Het beste zou zijn weg met dit kabinet, de economie herstellen, grenzen stellen letterlijk en figuurlijk Boeren waarschijnlijk iets meer in evenwicht met natuur. Daar er echt wel boeren zijn die alles aan de laars lappen. Grenzen dus dicht voor nog meer mensen. Geen polarisatie meer, fatsoen in de mens naar boven halen respect voor elkaar Weg met dit afbraak kabinet en ieder weer vrij en blij leven zoals we dit in het verleden ook deden. Wij zouden weer vrolijk worden weer genieten van het hier en nu en de kinderen hebben weer een toekomstperspectief.
mestyle
@Bartlehiemboer
Tijdje terug hier ook al getypt. Me oma zei al elke generatie moet zijn oorlog hebben om weer wat op te bouwen en verbintenis te hebben met elkaar. We hebben het al teveel generaties veel te goed. En leven al meer in een isolement en zeer egoïstisch als mens. Zolang IK het maar goed heb.
Boertje25
Hoor net op de radio dat er ook dominees zijn die porno filmpjes laten zien
weurding
@Boertje25 kippenslachterij?
bartjuh
@Boertje25 ook radio 2 aan....?
Boertje25
@bartjuh haha ja
+3
leonardvdm
Qua duivel hebben ze aardig gelijk de D van duivel en het gram van de duivel is 666 dus dat lijkt ergens op
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden geweld , nmv , bleker , henk bleker , jonge boeren en stoppen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!