Illustratie van:

Fendt 415 - Plaatsen van een zendbak of portofoon

Wij hebben sinds vorig jaar een new Holland t7.200 daar zat al een zendbakkie in, nou lijkt het mij ook makkelijk om er 1 in de Fendt 415 te maken voor het kuilen. Nu is het altijd sijnen, maar zie je het niet altijd goed met een spiegel of uitlaat in de weg ofzo.

Waar zou ik op moeten letten bij het bestellen van zo'n zend bakkie en waar is het handig om hem te plaatsen?

Bij de new Holland zit die in zo'n radio vak verwerkt, echter heb je deze plek niet in de Fendt. Zou misschien een portofoon ofzo ook er mee werken? Die hoef je dan niet in te bouwen en kan je makkelijk er in en uit halen met kuilen.

Veder nog dingen waar ik aan moet denken of die van pas kunnen komen bij het aanschaffen/ installeren van de communicatie apparatuur?

Groet,

RaHeados(Niels)

Deel dit topic

Reacties

blauwe tractor
Bij een 415 heb je rechts een bak met een deksel daar kun je de zendbak op zetten en de antenne op een zteun bij de zwaailamp
RaHeados
@blauwe tractor is dat handig als je die bak vaak gebruikt?
+1
Hein_vkr06
@blauwe tractor als je de zendbak vaak gebruikt kun je beter een steun lassen die je aan de middensteil vastmaakt, dan hangt de zendbak tegen het dak

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 415 en hebben de trefwoorden new holland , fendt , kuilen , uitlaat , communicatie en fendt 415 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
339