Illustratie van:

International Harvester - Welke maat voor velgen 744

Welke maat voor velgen moet ik nemen voor mijn international 745-s 2wd ik heb een zgan setje banden 11.00 16 maar de velgen passen net niet wie weet de ET waarde ec. Steekmaat . En naafgat ? En breedte ? De banden raken nu net de fusee

Deel dit topic

Reacties

Klein Rot
@patrick0800
De lagers hebben niet te veel speling?
JordyW
Ligt er net aan welke ET waarde je velgen nu hebben, kun je ze niet omdraaien? Ik heb 9.00-16 op een W8x16 velg met ET0, dus plaat in het midden, dit past wel. Voor 11.00-16 zul je minstens ET-25 nodig hebben. Dit kun je echter zelf makkelijk meten door de afstand van de velg tot de naaf te meten zodra de band tegen de fusee aankomt.
Ronijn
De meeste 8x16 velgjes met die steek hebben de hartplaat 25 mm uit het midden. Dat past eigenlijk altijd.
Ik heb ze eventueel nieuw voor je staan

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Harvester en hebben de trefwoorden international harvester , banden , breedte , maat , velgen , 2wd en Fusee geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0