Illustratie van:

Deutz-Fahr DX 6.30 - Heeft deze een 6e versnelling

Ik heb onlangs een Deutz 6.30 gekocht deze heeft maar 5 versnellingen maar weet dat sommige dx modellen een verdoken 6e versnelling hadden.
Heeft elke 6.30 dit? En hoe maak je deze vrij?

Deel dit topic

Reacties

+1
Saeghershof
Ik dacht dat je in de veldversnelling je 6de versnelling wel kan gebruiken. Misschien moet je zo eens proberen.
+2
Fendt926Driver
@Saeghershof als je in de veld en midden groep wel een 6 hebt zit die in de bak met een blokkering.
Als je in veld en midden ook geen 6 hebt zit waarschijnlijk die hele tandwiel groep niet in de versnellingsbak.
+3
Saeghershof
@Fendt926Driver ja dat bedoelde ik. Maar was mijn tekst aan het typen toen de telefoon ging en ik verongeluk al op verzenden klikte.
KlaasM
Het kan ook zijn dat de 6e er wel in zit. Maar geblokkeerd is. Dan kun je aan de zijkant de bak loshalen en die blokkering eruit halen dacht Ik. Maar het kan ook zijn dat er geen tandwielen zitten. Deze sets zijn wel veel los verkocht en liggen bij sommige dealers nog wel. Dan is het een duurdere operatie.
hummy
Waarom zou je de 6de versnelling willen, zo heb je toch langer plezier.
+1
KlaasM
@hummy dat wel, maar soms is snelheid ook wel lekker. Onze 4.30 hebben we ook een 6 bij ingezet. En het toerental een beetje terug gedraaid. Loopt nu iets van 44
Ronijn
Op de achterbrug bij het gat van de topstang staat een code en serienummer ingeslagen. Kun je daar een foto van maken? Aan die code kun je zien of je een 30 of 40/km bak hebt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 6.30 en hebben de trefwoorden deutz , versnelling , snelheid , versnellingen en deutz-fahr geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0