Ambtenaren bedreigd met de dood om weghalen omgekeerde vlaggen in Hoogeveen

Ambtenaren van de gemeente Hoogeveen zijn telefonisch en op sociale media bedreigd omdat de gemeente omgekeerde vlaggen weg wil halen van gemeentelijke eigendommen zoals lantaarnpalen.

Deel dit topic

Reacties

+1
mestyle
Kansloos om dat te doen. Denk ook niet dat boeren dat gedaan hebben. Beter is om als boer zijnde ze weg te haken. Te verkopen en opbrengst na een goed doel oid
+9
Weidezicht
@mestyle denk ook niet dat boeren die doodsbedreigingen doen. Verder grote onzin wat je zegt. Vlaggen moeten gewoon blijven hangen en er moeten er meer bij. Bij ons zijn we de gemeentegrens gepasseerd, zie foto.
+2
mestyle
@Weidezicht

Begrijp me niet verkeerd. Maar bedoel het dan enigsinds voorin hoogeveen. Ik heb de vlag zelf ook og hangen en zie er elke dag meer bijkomen
+1
Albert Peters
@Weidezicht tijd van vlaggen is voorbij effect weg niet leuk meer
+4
de jonge
@Albert Peters sinds wanneer moet een actie ""leuk"" zijn als je leven overhoop word gehaald door mensen zonder kennis van zaken
+4
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Albert Peters:
tijd van vlaggen is voorbij effect weg niet leuk meer

Wij gaan deze week weer met vlaggen plaatsen beginnen. Dus ik zou maar rustig zijn met dat de vlaggen voorbij zijn.
+3
Theo61
@Fendt926Driver Wij ook iedere vlag die weggehaald uit een lantaarnpaal word teruggezet op boerenland langs dezelfde weg!
Weidezicht
+2
Weidezicht

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
casev2
Zo'n telefoontje moet toch niet zo moeilijk na te trekken zijn? Zo'n haadbaard met rare ideeen hebben ze ook zo gevonden, dan moet dit toch ook lukken?
+3
Melkboer16
De lui met de meest extreme ideeën hiero die waren met de Corona ook al actief en hebben niet eens een boerderij.
+3
Jan S
Quote Reactie van @Melkboer16:
De lui met de meest extreme ideeën hiero

Ik dacht dat we nu zo langzamerhand wel weten dat de lui met de meest extreme ideeën uit Den Haag komen. Je weet wel die lui die het volk zo 1 keer in de 4 jaar kiest om zich te laten onderdrukken.
+6
Porky
Snap niet waar ze de tijd vandaan halen om ze weg te halen, ze komen om in t werk als je ze hoort, maar nu " ineens" hebben ze tijd. Walgelijk volk, hebben nog steeds niet door dat ze er zijn voor de burger, in plaats van andersom
de-vos0
@Porky Inderdaad, die doodsbedreigingen kunnen echt niet door de beugel.
+1
de jonge
@de-vos0 boeren worden met regelmaat met de dood bedreigd...........
de-vos0
@de jonge dat kan óók niet door de beugel. Dat lijkt mij logisch.
Albert Peters
@de jonge is dat zo?
Albert Peters
@Porky jij heb wel een heel bijzondere mening

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden hoogeveen en vlaggen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!