Koehandel over boerenactie 4Daagse, protest met één trekker: 'We nemen de grootste mee'

Farmers Defence Force (FDF) mag vrijdag demonstreren bij de intocht van de 4Daagse, maar in afgeslankte vorm. De boeren wilden eerst met honderden trekkers naar de Via Gladiola komen, maar Nijmegen hield dit tegen met een noodverordening. Tijdens een kort geding moest de rechter zich erover buigen, maar nog voor de uitspraak kwamen de partijen er door regelrechte koehandel samen uit.

Deel dit topic

Reacties

+1
Jannus
Bravo Mark,je bent en blijft een pitbull en laat je niet van de wijs brengen en er staat een trekker met koelwagen voor een waardig protest,de rest staat wel overal aan de lijn.

'All for one' zou ik zeggen.

🔱🔱🔱
achterhoeker2
@Jannus Heb je mark vd oever ooit gezien bij een demonstratie?
+2
KlaasM
@achterhoeker2 ja hoor.meerdere keren
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @achterhoeker2:
Heb je mark vd oever ooit gezien bij een demonstratie?

U bent zelf ooit geweest?

Ik wil u wel uit de droom helpen: Ja, en wel vaker als 1 keer zelfs!
En voor als u het niet meer weet: in elk geval op het podium, zelfs met een microfoon.
achterhoeker2
@jammermaarhelaas jaja altijd die microfoon liefst een megafoon alleen maar zenden , dan hoef je niet te luisteren....
+1
jammermaarhelaas
@achterhoeker2

Mijn vermoeden is dat hij van huis uit een harde leerschool heeft gehad, en daarom de overheid met gelijke munt terugbetaald.
Jannus
@jammermaarhelaas Denk dat iedereen die op de barricades staat weet dat we gepiepeld worden en de lto najk grondig doen er leuk aan mee in de ggas is mij verteld
+1
jpls
@achterhoeker2 je bent duidelijk niet bij zijn fanclub, het blijft moeilijk om met een stem naar de overheid te gaan, alle clubjes hebben d'r eigen gelijk.
+1
Frans Z.
Van 500 trekkers naar 1,das geen koehandel maar bij de bok gedaan.
+4
Weidezicht
@Frans Z. Bord erbij, all for ONE, ONE for all

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden protest , uitspraak , trekkers , Demonstreren , farmers defence force , fdf , grote tractor en groot geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!