Heflatten en stangen oldtimer tractor 50er jaren

Ontbrekende heflatten en stangen van oldtimer tractoren bijv Man Schluter ,zijn zo goed als onvindbaar , wie kan de z e namaken ?

Deel dit topic

Reacties

bas101
Tot een ca 10 kaar geleden was er iemand in de buurt van Zwolle ik dacht Wezep die deze dingen namaakte , maar deze persoon is spoorloos verdwenen, giede gebruikte heflatten en stangen voor de MAN met ZF A15 en A16 bak zijn zo goed als onvindbaar, is er een mogelijkheid deze dingen ergens na te laten maken ?

(klik om te vergroten)

+1
Pauls
Mss proberen van andere (oldtimer) trekker ? is dit een cat1 of 2 aansluiting ? geschatte lengte ? mss bij histoparts proberen een voorbeeld kan zijn histoparts.com/trekker-onderdelen-per-merk/…&
.
+1
fendt2
Als er een voorbeeld is zijn ze te maken. Kogel laseinden zijn gewoon te koop in de handel. Even een tekening maken en het tussenstuk laten snijden. In elkaar lassen en klaar. Elk metaalbedrijf zou dit voor u kunnen maken.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden oldtimer , tractor , tractoren en man geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0