Massakabel over na restauratie fendt 612 Lsa-E van 1992

Hallo,
Na 1,5 jaar werk bijna gedaan met de restauratie van de fendt. Nu heb ik talloze foto’s genomen maar op geen enkele vind ik dit massa kabeltje terug. Ongeveer 38cm lang met ene kant gat van 5mm en andere kant 4mm. Alvast bedankt voor de hulp!!

Mvg Bruno

Deel dit topic

bruno

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+1
Fendt926Driver
Kabel tussen frame en kabine rechts bij het achterwiel?
+1
bruno
@Fendt926Driver Massakabel voor reservoir van de sproeier achterruit bedoel je? Die werkt zoals het moet. Ik denk eerder ergens van in de tableau aan het stuur want dat heb ik ook allemaal gedemonteerd en herspoten. Jammer genoeg niets op foto te zien…
+1
Fendt926Driver
@bruno massakabel tussen frame en kabine.
Omdat die eigenlijk geisoleerd op rubber blokken staat
bruno
@Fendt926Driver is dat niet klein van diameter om te bevestigen? Kleinste gat is amper 4mm. Toevallig geen foto’s van dit bewuste kabeltje?
+1
josje
Ik denk inderdaad de eerste foto. Maar dat zou je er 2 van moeten hebben.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

bruno
@josje de diodes van de ventilator moeten toch nog vervangen worden dus dat is nog niet gemonteerd. Ik controleer dit morgen eerste werk! Bedankt voor de hulp alvast!
josje
@bruno ik hoop dat je het kan vinden dan is alles weer compleet.
+2
bruno
@josje Massakabel heeft zijn plaats gevonden zoals vermeld door u op de tekening. Bedankt voor de hulp!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden fendt , massa , fendt 612 en Restauratie geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!