Deutz D25 - Inhoud bij gas geven en volle snelheid

Als ik de trekker uit de box haald rijdt hij eerst goed. Eenmaal als hij op temperatuur komt en later is. Rijdt hij goed. Maar tijdens rijden op vol gas houdt hij af en toe in en lijkt uit te vallen, en kom vrij vlot weer op topsnelheid (soms met een schokje). Ook heb ik dat wel eens met wegrijden. Wat kant dit wezen? Reed eerst goed en opeens uit niks doet hij dit. Wie kan mij helpen?

Deel dit topic

Bkdeutz

Reacties

Bkdeutz
Motor gegevens

(klik om te vergroten)

Motor gegevens
+3
Rondeutz06
Ik zou om te beginnen het brandstofsysteem schoonmaken vanaf de tank tot de pompen
+1
Oldtimer-fan
Brandstofsysteem reinigen. Schijn eens met een lampje in de tank en kijk of je troep of roest erin ziet.
Als je de tractor parkeert voor langere tijd, zorg dat de dieseltank vol is. Wanneer deze niet vol is, ontstaat er condens(water) in de tank bij temperatuursveranderingen. Condens geeft roest.
Bkdeutz
Inmiddels ben ik achter het probleem. De filter was verstopt en op de boven lag drek. Tank wordt gereinigd. Nu heb ik een nieuwe vraag. Hoe krijg ik de verstuivers uit de kop? Alle leiding zijn eraf en krijg die grote moer ook niet los

(klik om te vergroten)

+2
goeiedag eem
@Bkdeutz een dunne steeksleutel 30 mm daarmee draai je de moer net boven de kop los en komt de verstuiver mee omhoog,
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D25 en hebben de trefwoorden trekker , deutz , temperatuur , gas geven , gas , wegrijden , snelheid en deutz d25 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!