Wat is tractorfan nog tegenwoordig

Begin me steeds meer te ergeren aan de discussie op Tractorfan. Komen steeds meer mensen op die geen fotos plaatsen en overal opmerkingen over hebben die niets met Tractorfan te maken hebben. Nieuwsgrazer mag er van mij gelijk af gegooid worden. Mensen zet er fotos op van trekkers enz , daar waar Tractorfan voor gemaakt is .Mensen die geen fotos plaatsen kieper er maar af . Als ze een politieke mening willen geven laten ze maar ergens ander heen gaan. ik blijf fotos plaatsen . en de groetjes van jehan

Deel dit topic

Reacties

+25
stijn-de-bock
Inderdaad, tractorfan hoort over tractors en machines te gaan,,,politiek, economie, ruzie maken,...daar zijn elders meer dan genoeg fora voor.
+14
cyrus-van-gelder
@stijn-de-bock zit wel wat in ja. Gezeur over politiek is er zat!! Heb het ook liever over trekkers/machines. Op me werk ook me buik vol van al die verschillende meningen over boeren protesten, de oorlog in ukraine enz.
+18
MF 2725
@jehan Je hebt 100% gelijk!
+17
Fendt926Driver
Laten ze die discussies op prikkebord houden en niet koppelen aan tractorfan.
Als ze er op tf staan praat ik mee.
Maar prikkebord ga ik vrijwillig niet opkijken.

En inderdaad die nieuwsgrazer voegt op tf heel weinig toe.

Bijna alles wat op prikkebord zit is ook anoniem.
Vullen geen naam of woonplaats in.
Zulke discussie mensen kan tf prima zonder
+5
Albert Peters
@Fendt926Driver nieuws grazer geeft vaak alleen een link of een kop en als je dan verder wil word je in een advertentie van kranten en daar raak ik geirritëerd van
+4
flip1150
Vaak krijg ik het gevoel dat het hier om tuintractors gaat. Ik heb niets met foto's Voor mij is het technische kennis delen en informatie opdoen. Ik erger me ook aan nieuwsgrazer e.d. die continu bovenaan blijven staan. Het duidelijkste is laatst geplaatst bovenaan.
verder vind ik dat ieder lid zijn woonplaats bekend moet hebben. Dan kun je iemand ook met plaatselijke adviezen voorzien. Vooral de nieuwste leden zijn volledig anoniem
+12
Saeghershof
@flip1150 vul dan gelijk jouw woonplaats maar in
+9
Albert Peters
@flip1150 meer anoniem als jij is bijna onmogelijk
+14
roscho
Quote Reactie van @flip1150:
woonplaats bekend moet hebben.

"Leeftijd: onbekend
Laatst online: 1u geleden
Flip 1150
Ik vind rode traktors leuk maar ook groene als er een lekkere meid op rijdt. blauwe traktors vind ik niets."

Alles uit jouw profiel. Het enige wat ik nu weet is dat je op bepaalde kleuren trekkers en op lekkere meiden valt.
Misschien kun je zelf dan ook iets meer vertellen.
+4
Rondeutz06
@flip1150 dat is een mooi inkoppertje flip, even je profiel veranderen.
+1
flip1150
@Rondeutz06 Oke sorry dit is een 2e account van mij. Aangemaakt in de komkommertijd als tegen gas aan sommige onnozele topics.
+5
Rondeutz06
@flip1150 wat is dan je andere account
+17
worteljcb
@flip1150
Quote:
dit is een 2e account van mij

Dat moesten ze ook verbieden..
+1
Jotke
Quote Reactie van @flip1150:
Ik erger me ook aan nieuwsgrazer e.d. die continu bovenaan blijven staan. Het duidelijkste is laatst geplaatst bovenaan.verder vind ik dat ieder lid zijn woonplaats bekend moet hebben. Dan kun je iemand ook met plaatselijke adviezen voorzien. Vooral de nieuwste leden zijn volledig anoniem

Dat noemt men "meest recente berichten".😉

Iets waar op gereageerd wordt komt bovenaan. Waar niet op gereageerd wordt verdwijnt automatisch naar onderen.

Nieuwsgrazer is na mijn weten een bot( geen menselijk lid maar robotprogramma die automatisch bepaalde berichten plaatst op prikkebord, boeren.nu enz en zoals iedereen die een topic plaatst kan aanvinken dat het ook op Tractorfan of Truckfan zichtbaar moet zijn.

Plaatsnaam moet iedereen vrij in zijn. Ik heb op Facebook mijn woonplaats ook niet openbaar staan. Waarom zou ik?
+6
worteljcb
@Jotke Ik zou niet weten waarom je dat moet verbergen. Scheelt dat we het van jou nog wel weten 😜 Op zich zou het wel een mooie functionaliteit zijn als alleen ingelogde leden elkaars profiel kunnen bekijken en dit voor toevallige websitebezoekers geblokkeerd is.
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @worteljcb:
Ik zou niet weten waarom je dat moet verbergen

Mee eens. TF is heel wat anders dan FB. Wij zijn 'gelijkgestemden' die allemaal 'een tik van trekkers ' hebben. Dan vind ik het normaal dat er zoveel mogelijk openbaar informatie van jezelf in je profiel staat.
+2
roscho
Quote Reactie van @WaterDeutzer:
TF is heel wat anders dan FB

TF is misschien nog wel meer openbaar dan FB. Voor FB moet je een account hebben om te kunnen kijken, TF is helemaal open. Alleen als je iets wilt plaatsen, moet je een account hebben.
Wanneer iemand persoonlijke gegevens van mij wil, kan hij een PB sturen. Ik beoordeel dan zelf of ik wel of niet die gegevens stuur. Ik heb er bijv. geen enkele behoefte aan dat mensen mij telefonisch gaan benaderen met aanbiedingen van busjes kruipolie o.i.d.
+4
Jotke
Quote Reactie van @worteljcb:
Op zich zou het wel een mooie functionaliteit zijn als alleen ingelogde leden elkaars profiel kunnen bekijken en dit voor toevallige websitebezoekers geblokkeerd is.

Daar zit zeker wat in!
+1
roscho
Quote Reactie van @worteljcb:
Op zich zou het wel een mooie functionaliteit zijn als alleen ingelogde leden elkaars profiel kunnen bekijken en dit voor toevallige websitebezoekers geblokkeerd is

Hierin heb je deels gelijk. Toch lees ik ook hier op TF wel eens reacties en dan denk ik "goed dat die mijn persoonlijke gegevens niet heeft". Ook wappies en andere mensen met rare ideeën kunnen een account maken. Pas als ze het heel bont maken, worden ze geschorst. Maar dan nog hoofdzakelijk bij scheldpartijen e.d. En dat is goed, iedereen moet zijn mening kunnen zeggen. Maar niet iedereen moet zijn vuiligheid in mijn privéwereld kunnen spuien.
+11
Fendt926Driver
Ik merk nu wel dat er reakties komen op topics van prikkebord waarbij als ik reageren wil naar prikkebord moet. En niet automatisch op tf een reaktie kan geven
En daar moet inloggen.
Dat gaat hem dus niet worden.
Heerlijk rustig zo weer op tf.

Dus jehan jou topic heeft nu al effect
Albert Peters
@Fendt926Driver inloggen op prikbord gaat niet zo moeilijk
+5
Fendt926Driver
@Albert Peters kan best zijn.
Zal met dezelfde gegevens zijn als tf.
Maar dan nog.
dat is gewoon niet mijn site.
Daar is 80% anoniem
En daar hou ik niet van.
+4
Albert Peters
@Fendt926Driver als je kritiek leveren wil vriendelijk of niet en je durft of wil alleen anoniem zeg dan niks Ik reageer weleens met maak je bekend
@Fendt926Driver
Quote:
80% anoniem

Denken ze. Zijn toch wel paar voorbeelden die door de tijd heen ontmaskerd zijn, ergste is nog zat ze onder eigennaam op tf zaten, en anoniem de stap maken naar prikkebord…
+2
Fast Eddy
@Fendt926Driver

Daar kwam ik ook achter. Via TF op een paar topics gereageerd op de laptop. Toen ik via mijn mobiel naar de reacties keek werd ik automatisch naar Prikkebord geleid.
+4
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Dat is voor mij dus de reden dat ik zowel op me werk maar de laatste tijd op Tf geen commentaar geef op ( hoogoplopende) discussies.
Heb dus geen zin om ongevraagd ergens bij betrokken te raken!!!
Heb al genoeg gezeik in m,n leven meegemaakt, en ook een hoop gedoe door anderen veroorzaakt.
+5
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Ik probeer mij ook niet in te mengen met onruststokerij. Maar als er complete onwaarheden worden verteld, kan ik het niet laten om een reactie te geven. Mij is in het verleden juist verweten dat ik te weinig van mij liet horen. En nu ik wat vaker in het echte leven mijn mening geef. Zie ik terug dat ik ook respect terug krijg, ook al zijn we het dan niet met elkaar eens.
+4
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy Daar ben ik het wel met je eens Edwin. Als het me zelf of mijn gezin betreft, dan treed ik wel op hoor. Dan moet je idd niet over je heen laten lopen.
Zo had ik laatst geklooi dat ik met m,n trekker veels te hard reed. Dat kan helemaal niet , want op die tijdstippen zit ik op me werk.
Maar dan zijn er lui die Cyrus inter( mijn bij aam hier in het dorp) de schuld geven.
Dan ga ik daar wel keihard tegen in.
Ze weten nu wel wie het is, maar daar bemoeit Cyrusje zich niet mee he
+2
Fast Eddy
@cyrus-van-gelder

Mijn gezin blijft iedereen van af. Ik sta altijd open voor een gesprek maar het moet wel van twee kanten komen.
+1
cyrus-van-gelder
@Fast Eddy geheel mee eens
Quote:
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
+1
Jotke
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Ik probeer mij ook niet in te mengen met onruststokerij. Maar als er complete onwaarheden worden verteld, kan ik het niet laten om een reactie te geven.

Dat geldt voor mij ook. Op social media probeer ik die onwaarheden wel de laatste paar jaar vaker te negeren in de hoop dat anderen die onwaarheden met feiten onderuit trappen. In reallife op men werk bijv durf ik er nog wel eens tegenin te gaan.

Enige probleem is dat op zo'n moment als ze er met meerdere met de meest grote onzin bovenop vliegen ik van binnen zo kook dat ik er amper een woord uit krijg en begin te trillen( ook in men stem) enz. Ik kan gewoon zo slecht tegen onrecht!

Fysiek houdt ik me eigen dan zeker wel in de hand, tis niet dat ik dan lomp en woest ga doen maar iedereen kan dan aan me zien dat ik er niet tegen kan. Maar ik ben schriftelijk veel beter in me verwoorden dan mondeling.
+1
leonardvdm
@Jotke daar heb ik ook last van dat trillen

Wel lastig kan je het niet goed duidelijk maken en op school hebben ze gelijk het idee dat je moet janken terwijl dat niet zo is
+2
Jotke
Quote Reactie van @leonardvdm:
Wel lastig kan je het niet goed duidelijk maken en op school hebben ze gelijk het idee dat je moet janken terwijl dat niet zo is

Ja inderdaad.

Ik had laatst, de maandag dat die blokkades bij Dc's plaatsvonden en dat er ook vliegvelden geblokkeerd zouden worden zo'n situatie in de kantine. Meerdere collega's, ook meerdere waar ik normaal goed mee overweg kan vlogen er fel op dat het echt niet kon, belachelijk was enz. Zelfs een die nota bene buurvrouw is van een gepensioneerde boer( die een aantal jaren geleden samen met zen vrouw gerolen heeft van huis met zen zoon die hier ook op TF zit, die nu op de boerderij zit en ouders int dorp) en een wiens vader bij die tot 1 januari jl grote JD dealer heeft gewerkt. De eerste van de 2 zei zelfs vol overtuiging dat de veestapel te groot was, best knap gezien die de afgelopen 20 jaar gehalveerd is, en dat de uitstoot ammoniak wel degelijk een probleem zou zijn.

Toen ik vervolgens uit probeerde te leggen waarom die acties plaats vonden, waarom er niet WEER naar den Haag gegaan werd omdat dat totaal geen zin had riepen ze er doorheen dat je de politiek moet pakken en niet de burger enz( wat niet anders kan wil je de politiek raken), dat van die uitstoot wat ik hierboven zei enz en ik wil als ik over paar weken op vakantie ga wel men vliegtuig kunnen halen en ga maar door.

Ik kwam niet uit men woorden omdat ik zo zat te trillen dat een collega dat zelfs opmerkte. Boos was ik niet zo zeer. Puur onbegrip dat er zoveel onzin werd verkondigd en er niet werd geluisterd naar hoe het echt zit. Ik kan absoluut niet tegen onrecht. Of dat nu over boeren gaat of over andere zaken.
+2
leonardvdm
@Jotke ja prc dat soort verhalen

Maar al dat opgefockte van iedereen komt denk omdat ze zig alles laten wijs maken op facbook en zo
+2
Jotke
Quote Reactie van @leonardvdm:
omdat ze zig alles laten wijs maken op facbook en zo

Dat zeker ja! De propaganda van anti boeren organisaties en de media heeft al goed zen werk gedaan!

Gister op hart van Nederland deden ze ook weer uitstekend hun best de boel te framen!

Zo werd gezegd dat 40 boeren met de trekkers naar de vrijthof waren gegaan. Was er 1, rest stond op een plein dat als parkeerplaats diende, was ook nog eens in goed overleg met Rieu, burgemeester en politie.

Ook werd gezegd dat Limburgse boeren voor het eerst gingen protesteren. Nou ik weet niet onder welke steen zij hebben gelegen maar de Limburgers stonden bij iedere officiële actie zowat vooraan met onderhand de grootste groep van het land en zijn op actiegebied heel goed georganiseerd onder leiding van een Brabantse maiszaadhandelaar en diens zoon.
+7
Fast Eddy
@Jotke

Nu begin je juist in dit topic weer over politieke acties en social media.
+2
Jotke
Quote Reactie van @Fast Eddy:
Nu begin je juist in dit topic weer over politieke acties en social media.

Je hebt gelijk. Excuus!
leonardvdm
@Fast Eddy hij probeert iets uit te leggen
+4
jehan
@Jotke kun je dat ergens anders neer zetten ?
+1
Jotke
Quote Reactie van @jehan:
@Jotke kun je dat ergens anders neer zetten ?

👍🏻
+1
jehan
@Fendt926Driver ben benieuwd hoelang het duurt en of er nog wat aan gedaan wordt
+7
Saeghershof
@jehan groot gelijk. Foto's van tractoren en boerderij gerelateerde zaken meer moeten we hier niet hebben. Misschien afentoe een gezonde discussie.
+10
zettelmeyer
Helemaal mee eens ergerde me de laatste tijd er ook aan. Vooral bepaalde mensen die op ruzie uit waren. Gwn weer mooi over trekkers en boerderijen hebben en de rest van het negatieve gedoe maar mooi ergens anders
+5
Klein Rot
Precies Jehan, je politieke mening kan je op andere platforms kwijt.
+20
1046
Ik zie het als een lopend buffet. Lijkt et mij niks dan rij ik door. Lijkt et me wat dan stoppe we effe🤷🏼‍♂️
+6
hendry-blokzijl
@1046 Ik zie het als een lopend buffet, ook al ben je nog zo zat, altijd alles proberen🤣
+1
Jotke
@1046

Zoist!
+26
Gavrie Willemsen
Van mij mag iedereen altijd alles weten, zelfs mijn mobiel nummer dat is 0032476272519. Ik heb geen geheimen. Als mensen iets specifiek willen weten over mij, mijn bedrijf, mijn bedrijfsvoering….ze mogen altijd whatsappen….krijgen altijd een ongezouten, vriendelijk en eerlijk antwoord terug. Iedereen is ook altijd welkom, uiteraard op afspraak en dan staat de koffie altijd gereed en neem ik de tijd voor een gesprek en rondleiding.
+5
MF 2725
@Gavrie Willemsen Nu wordt je dag en nacht gebeld door TF'ERS die een keer je machines willen komen bewonderen. 🤔
+12
Gavrie Willemsen
@MF 2725 laat maar komen, “keep The Legends alive” zou ik zeggen
+4
MF 2725
@Gavrie Willemsen That's the spirit!
+3
1046
@MF 2725 heb em nog wel op mijn lijstje staan maar agenda is nog druk😉
+2
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
zelfs mijn mobiel nummer dat is 0032476272519

Nu is uw batterij wel leeg vandaag denk ik?🤣🤣
+4
roscho
Quote Reactie van @Gavrie Willemsen:
Van mij mag iedereen altijd alles weten, zelfs mijn mobiel nummer dat is 0032xxxxxx

Van mij zouden de goedwillenden op TF allemaal mijn telefoonnummer mogen weten, maar er zijn ook kwaadwillenden die er verkeerde dingen mee kunnen doen. Daarom zet ik mijn persoonlijke gegevens liever niet openbaar neer. Mocht iemand van TF contact met mij willen, dan kan dat altijd via een PB. Ik kan daarna zelf beslissen in hoeverre ik mijn gegevens bloot wil geven. Zou jij bijv. bij mij willen komen koffie drinken, dan zou je mijn gegevens zonder meer kunnen krijgen, maar niet openbaar op TF of welk forum dan ook.
Lees in dat verband maar een onderstaande links:

fraudehelpdesk.nl/fraude/….

tipsenweetjes.nl/actueel/…
+8
Rondeutz06
Ik ben het helemaal met je eens Johan, de politieke discussies zijn vaak eindeloos en voegen weinig toe aan TF. En vul bij je profiel gewoon je woonplaats in. Dat is anoniem genoeg.
+2
donkey63
@Rondeutz06 Wat vind jij van de politieke discussie over stikstof. Raakt de boeren toch allemaal. Voegt toch teen en ander toe!
+17
Rondeutz06
@donkey63 ik volg de discussie zijdelings maar vindt dit forum daar niet voor. Ik snap ook wel dat je soms via een trekker foto soms helemaal afwijkt naar een politieke discussie en dat is ook helemaal niet zo erg.
Maar een politieke discussie beginnen op dit forum vindt ik niet op zijn plaats.
+4
MF 2725
+4
Towaberg
@Rondeutz06 dat heb je goed gezegd Ron👍
+1
WaterDeutzer
Quote Reactie van @Rondeutz06:
Maar een politieke discussie beginnen op dit forum vindt ik niet op zijn plaats.

Helemaal waar! Zeker nu er binnen de boeren 2 kampen uitelkaar gaan lopen. Oei, nu begin zelf....🙈
+1
Jotke
Ik kan me er persoonlijk niet zo aan storen. Ik lees/bekijk wat ik wil lezen. Rest laat ik links liggen. Zelfde met de foto's.

Vindt het persoonlijk wel fijn om die topics over de protesten hier te kunnen vinden. Kijk zelden op die andere sites en hier kun je een fatsoenlijke discussie voeren en info uitwisselen zonder meteen door een vegetariër of veganist uitgemaakt te worden voor leugenaar ofzo terwijl je gewoon de waarheid verteld die hun niet willen zien/horen...

Heb persoonlijk liever de discussies en reacties hier op TF dan de dooie bedoeling op Truckfan waar wel dagelijks honderden tot duizenden foto's geplaatst worden en ook topics maar nauwelijks ooit iemand op reageert.

En dat terwijl @Alex Miedema het daar tip top in orde heeft zo goed uitgesorteerd het daar is kwa foto's op merk/type en topics. Gewoon sund dat daar niet meer op gekeken/gereageerd wordt! De interesse vanuit chauffeurs en truckspotters is er wel degelijk. Zitten alleen veel op andere forums waar je 20 minuten kwijt bent om 5 foto's te plaatsen of op Facebook.
+5
langeslagdiesel
Ik respecteer de mening van @jehan en ben het in grote lijnen met hem eens. Aan de andere kant ben ik zelf met me grote kop ook wel eens te vinden in een rand discussie. Ligt er wel eens aan waar het over gaat. Als je grenzen gaan trekken dan heb je al snel weer een scheidsrechter nodig die bij welke beslissing dan ook, altijd de lul is. En waar ga die grenzen plaatsen. De handigste inbreker komt altijd binnen, zeg maar.
+23
a3vandiejen
Als ik geen trek heb dan eet ik niet en sla ik over, net als op tractorfan.
Erger me niet zo gauw , maar meng me ook nergens in..gauw naar de volgende foto.😅Tip....veel beter voor je gezondheid.
+5
mf 35x
@a3vandiejen wijze woorden 🤛
+5
Rondeutz06
@a3vandiejen mee eens Adrie doe ik ook
+6
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen zo doe ik het op me werk ook Adrie. Laten anderen maar ruzie zoeken/ chagrijnig wezen.
+6
JDFreaky
Helemaal
mee eens fotos plaatsen en anders wegwezen!
+4
Yanmarthomas
Tja wat is tractorfan tegenwoordig, een site waar meer ruzie gezocht/gemaakt word en over politiek etc gepraat word als dat er leuk over tractoren of andere landbouwmachines gepraat word. 50% van de topics gaan niet direct over tractoren maar andere (politieke) onzin wat hier niet thuis hoort. En inderdaad dat nieuwsgrazer mag er meteen af. Laat het weer de tractorfan worden van heel wat jaren geleden. Al ben ik bang dat dat nooit meer gaat gebeuren omdat een bepaalde groep het een beetje verziekt.
echte844
Foto's zijn wel het meest waardeloze van deze site. Wat heb ik er aan als iemand 20 foto's van een trekker plaatst uit verschillende hoeken.
Wat jullie willen is eigenlijk de oude opzet terug waarbij je altijd eerst bij de foto's kwam. Ik kijk zelden of nooit naar de foto's. Als ik 2 pagina's met foto's van een kneght met ledlampjes, toplampen en michelinpopjes zie krijg ik accute braak neigingen.
+1
Kosk123
@echte844 Precies, 1 foto van een machine geeft vaak de situatie wel weer. Als je er dan toch meerdere wil plaatsen kun je ze ook in de reacties zetten
Fiatje640
@echte844 ja joh genoeg van die rommel... gordijntjes ervoor, tig lampjes erop 😂😂 1 foto zegt ook genoeg volgens mij joh! Met nieuws erbij word je ook niet eenkennig je steekt er soms wel van van op joh
+13
Gavrie Willemsen
Ik weet helemaal wat je bedoeld. Ik wil gewoon 1 foto van een trekker maar met een verhaal. Ik wil verhalen lezen, geen plaatjes kijken. Heb vroeger genoeg stripboeken gelezen
+10
zettelmeyer
@Gavrie Willemsen helemaal mee eens! Verhaal achter de foto is het mooist. Soms zie je een mooie foto en heb je er vragen over en zie je aan de foto plaatser al dat het geen zin heeft om een vraag te stellen.... zelf doe ik soms nog wel een beknopte toelichting geven en later de discussie aan gaan van waarom ik dat zo deed vind ik zelf altijd wel leuk omdat velen mijn bedrijf situatie wel kennen
+12
Siete
@zettelmeyer
Sluit ik me bij aan. O.a. @PieterA doet dat ook altijd heel mooi vind ik. Zo leer je ook nog ns wat hier en daar. 😀
+17
zettelmeyer
@Siete klopt zeker denk dat @PieterA hier wel het voortouw ingenomen heeft. Maar zo zijn er nog veel meer zoals @WaterDeutzer die zijn levens ervaring heel mooi heeft gedeeld. En de rest natuurlijk niet te vergeten die ook bijdragen aan leuke discussies en tips. Ben het bijvoorbeeld niet altijd eens met @Fendt926Driver maar vind zijn visie en discussies altijd wel intressant.
Geld voor iedereen waar ik veel mee discuseer maar wat te veel om alle namen op te noemen. Hoop dat het nog een tijd zo kan
+8
Siete
@zettelmeyer
Ja idd die namen sluit ik me ook bij aan!! En je hoeft het ook niet altijd met mekaar eens te zijn
Zolang je met respect met mekaar om gaat heb ik er geen moeite mee. Houd je ook scherp toch? Hoop idd ook dat die leuke omgang weer de overhand mag krijgen.
+9
Gavrie Willemsen
@zettelmeyer als 2 mensen het niet eens met elkaar zijn, elks een andere visie op iets hebben maar wel respect voor elkaar hebben kan dat toch heel fijne en interessante discussies met zich meebrengen
+5
Siete
@Gavrie Willemsen
Vele wegen leiden naar Rome zeggen ze dan toch? 😉
verse koe
@Gavrie Willemsen precies. Maar iemand die zegt van "als je het niet eens bent met wat er in NL gebeurt, vertrek je maar, je hebt ze zelf gekozen" dat kan niet. Moderators moeten in mijn ogen contact met die persoon opnemen. Dat is discriminatie , geen politiek meer.
+4
WaterDeutzer
Quote Reactie van @zettelmeyer:
die zijn levens ervaring heel mooi heeft gedeeld.

Dank u!
+8
2850Johndeere6R
@Siete @zettelmeyer alles heeft zijn voor en tegens. Het mooie is inderdaad om daar een discussie over te hebben waarom wel, waarom niet, je kunt ook zus, of ook zo, zolang we alles en iedereen in hun waarde laten en met respect met elkaar omgaan is er een hoop mogelijk. Een geintje moet altijd kunnen natuurlijk al is dat wel eens lastiger te peilen via een tekst. Verder gewoon met jullie eens hoor
+7
Fast Eddy
@Siete en @zettelmeyer

Helemaal mee eens. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn. De ander zijn mening respecteren is ook goed.
+14
Valtra man
Ik ben ongeveer 2 jaar lid en sindsdien staat deze pagina bijna altijd open. Ik bekijk het ook enkel mobiel. Op dooie momenten of ‘s avonds in de zetel vind ik het wel fijn door de foto’s te scrollen en af en toe discussies te lezen die eruit ontstaan. Staat er een tekstje bij dan is dat fijn, maar niet iedereen heeft de gave van de pen.. Discussies die me niet interesseren sla ik gewoon over. Ik vind wel dat grote roepers eens vaker hand in eigen boezem mogen steken. De stijl waarop er bij momenten gesnauwd wordt is de toon voor het volgende bericht, en daaruit het volgende en volgende… Er mag wat mij betreft wel eens vaker met de tong gedraaid worden eer er iets wordt geschreven. Want dit forum zal worden wat we er met z’n allen van maken.
+4
Grasbaal
Quote Reactie van @Valtra man:
Want dit forum zal worden wat we er met z’n allen van maken.

Bedankt voor jullie reacties, ook wij leren daar weer van. Wat betreft de doorgeplaatste berichten afkomstig van Nieuwsgrazer of Prikkebord, dit zijn dan vooral topics die op de een of andere manier over trekkers gaan. Oa zoals deze:

-Paul uit Bornerbroek houdt bijna in zijn eentje het tractormerk Deuliewag in leven: ‘Er zijn er nog maar 82’
-Boerenprotest ongeval: A12 bij Veenendaal afgesloten na ongeval met tractor
-Man (20) overleden bij ongeval met tractor in weiland Noord-Scharwoude of deze
-Geef kenteken van geregistreerd voertuig door aan verzekeraar

Zoals @hendry-blokzijl stelde
Quote:
Ik zie het als een lopend buffet, ook al ben je nog zo zat, altijd alles proberen
, en soms weet je vooraf niet wat lekker is 😀 .

We kunnen nu ook interessante foto's eruit lichten en die doorplaatsen waardoor discussie gestimuleerd wordt, voorbeelden:

-Kentekenhouder voor John Deere
-Zelf gras hakselen met getrokken hakselaar
-Er worden nu weer volop kleine baaltjes geperst
-Warmtebeeldcamera op de tractor

Hierdoor wordt de forum discussie gestimuleerd terwijl anders de betreffende foto's allang verder waren weggezakt. Wat vinden jullie daarvan?.
Jotke
Quote Reactie van @Grasbaal:
Hierdoor wordt de forum discussie gestimuleerd terwijl anders de betreffende foto's allang verder waren weggezakt. Wat vinden jullie daarvan?.

Prima!👌🏻👍🏻

Persoonlijk vindt ik dat er met deze topics en foto's meer leven in is gekomen.

Kan me herinneren dat vroeger op de nieuwsberichten die echt op TF stonden en niet verder dan dat vaak hooguit 1 of 3 reacties kwamen terwijl er ook dingen bij zaten waarover interessante discussies zouden kunnen ontstaan.

Ik denk dat wij allen ook kunnen leren van de discussies hier. Hier kunnen we zonder bemoeienis van de eigenwijze anti veehouderij veganist of anti gangbare pro bio burger de feiten boven tafel halen die we weer elders in de discussies op bijv Facebook kunnen gebruiken om dergelijke figuren de mond te snoeren en het echte verhaal te vertellen.

Ik ga persoonlijk liever hier een discussie aan als op Facebook of Whatsapp waar je tegenwoordig op iedere letter moet letten en bang moet zijn dat je bij 1 minder lief woord van je bed gelicht wordt door de politie of geblokt wordt door het pro fake news zijnde Facebook die reacties waarin Mark een radicale terrorist en oplichter wordt genoemd goedkeuren maar een reactie waarin je zonder enig scheldwoord of verwijting naar een persoon de werkelijkheid verkondigd verwijderd omdat het zogenaamd de regels schendt...
+3
wotan2
@Grasbaal
Quote:
Hierdoor wordt de forum discussie gestimuleerd terwijl anders de betreffende foto's allang verder waren weggezakt. Wat vinden jullie daarvan?.
Reageer @Grasbaal

Op zich een leuke functionaliteit. Maar ik heb een hekel aan deze topics gekregen, omdat deze niet bij houden welke reacties ik al gelezen heb en welke niet, zoals bij een normaal topic. Na een of een paar keer kijken negeer ik zo’n topic omdat ik niet meer uit kan maken welke reacties er bij zijn gekomen sinds de laatste keer dat ik keek.
+3
Grasbaal
Quote Reactie van @wotan2:
Maar ik heb een hekel aan deze topics gekregen, omdat deze niet bij houden welke reacties ik al gelezen heb en welke niet, zoals bij een normaal topic.

Het is nog in de test-fase, dit staat op de wensenlijst bij @Tinus om dit ook goed werkend te krijgen.
+13
Fendt926Driver
@Grasbaal niets ten nadele van jou site maar als ik opprikkebord wou zijn was ik wel prikker geworden.
Maar ik hou van tractors.
En heel veel wat daar bij hoort.

Maar discussies ga ik zeker niet uit de weg.
En als ze op tf staan praat ik mee.
Ben niet eigenwijs.
Maar heb een sterk ontwikkelde eigen mening (stronteigenwijs dus)
Maar zit helemaal niet te wachten op discussie met prikkers die geen woonplaats of leeftijd willen invoeren en dus geen idee heb waar je mee zit te discussieren.

Dus voor mij graag die 2 gescheiden houden.
+8
Gavrie Willemsen
@Fendt926Driver Huub, ik ben het helemaal met je eens. Een discussie tegen een “zwarte foto” is ook maar vreemd.
+5
worteljcb
@Fendt926Driver
Quote:
niets ten nadele van jou site maar als ik opprikkebord wou zijn was ik wel prikker geworden.

Dat dus, laat TF lekker gescheiden van prikkebord. Wordt al die topics wel zat eigenlijk, dus kijk er amper meer naar.
+6
cyrus-van-gelder
@Fendt926Driver persoonlijk houdt ik er ook niet van als mensen hun gezicht niet laten zien, of het niet nodig denken te vinden om zich netjes voor te stellen....
+6
zettelmeyer
@Grasbaal ik vind het ook niks dat het als toppic door gezet word naar andere sites als prikkebord. Zo is dat keer met een foto gedaan van mij. Hier mee werd ik later geconfronteerd door mensen die op prikkebord zaten en nie op tractorfan. Terwijl de foto alleen was bedoeld voor tractorfan om advies te vragen. De meeste mensen die reageren op tractorfan bij mijn fotos weet ik de achtergrond van en geven goede adviezen/meningen terwijl toen het op prikkebord kwam er gelijk gestookt werd en waar ik als foto plaatser niks aan had....
+4
Siete
@zettelmeyer
Die irritatie kan ik begrijpen. Je maakt zelf de keus om hem op Tractorfan te plaatsen en niet ergens anders.
Dat zou voor mij een keuze kunnen zijn maar niks meer te plaatsen.
+4
cyrus-van-gelder
@Siete zit wat in wat je zegt. Maar als je de keus maakt om helemaal niks meer te plaatsen omdat het dan door anderen gekaapt wordt, kun je eigenlijk helemaal nooit weer wat. Staat me ook niet echt aan eigenlijk.
+4
zettelmeyer
@Siete @cyrus-van-gelder niks meer plaatsen vind ik nie nodig maar denk nu wel meer om wat ik plaats.
+3
@zettelmeyer haha, ja precies dat. Kom je er ineens achter hoeveel mensen er op prikkebord meelezen zonder ooit wat te zeggen.
+4
tim-klok
Inderdaad
En ook helemaal klaar met die "spam plaatsers"
+9
erik9831
Zolang er foto's zijn met degelijke discussies... Kan het mij voor de rest allemaal gestolen worden.

Verleden laten rusten zeggen ze dan... Zal dan maar zwijgen over die kerel met ellendig lange teksten die men niet bij naam mag noemen. Straks komt dat schoothondje van hem nog klagen weer...
+1
ambu954
Wat ik nooit goed begrepen heb dat hier elke zondag Trucks kieken staat en dat Trekkers kieken op het prikkebord staat ! Oftewel trekkers kieken op TF en die trucks maar ergens anders
+2
Fast Eddy
@ambu954

Goed punt. Soms zie je er amper trucks tussen staan en zijn het bijna alleen maar foto`s van Tractorfan.
+3
spoorkraan
Ben het met je eens,maar ik plaats ook weinig foto,s.ik vindt het snuffelen naar vooral ouwe foto,s leuk,en de reportage,s van bv waterdeutzer volg ik graag!!!de rest en vooral de politieke dingen hou ik me verre van!!!
+3
Grasbaal
Mooie reacties allemaal, de een houd van dit en de ander meer van dat. Eigenlijk moet je Tractorfan dus zien als een krant, de een houd alleen van de hoofdartikelen, de ander mooie foto's, weer een ander de strip of alleen de sportpagina's. Of zoals mijn buurvrouw, die begint bij de overlijdensadvertenties.

Je kunt een krant (of website) dus niet alleen maken voor een bepaalde doelgroep maar je moet vele smaken en wensen samenvoegen zodat genoeg mensen de krant (of website) nog "kopen" om de boel rendabel te maken.
+11
jehan
@Grasbaal daar ben ik het dus niet mee eens . Tractorfan is bedoeld om fotos te plaatsen van trekkers en machines die er bij horen . Niet om ellenlange discussies te krijgen over demonstraties of wat dan ook . En dan reacties krijgen van mensen die hier alleen komen om hun mening te geven.
+4
1046
@jehan preciesssss
+6
worteljcb
@jehan Precies, al die nieuwsberichten over aanrijdingen met een tractor hoef ik niet te zien. Net als een gedeelde link naar mechaman over de presentatie van een nieuwe kunstmeststrooier. Als ik dat nieuws wil lezen ga ik daar wel heen.
Het mooie aan TF is het delen van hobby en bestaand materiaal en activiteit op het land. Gewoon es ff kieken hoe het bij een ander gaat en ouwehoeren over hobby. Bovendien wat technische kennis delen er elkaar. Zo zie ik TF en daar mag het ook wel bij blijven wat mij betreft.
+4
jehan
@Grasbaal en daar bij er zijn genoeg kranten of bladen die speciaal gericht zijn op een doelgroep. .en Tractorfan is ook gericht op een doelgroep. Ik hoop nooit dat jou buurvrouw hier een keer op Tractorfan komt kijken naar de overlijdens advertenties .En daarmee wil ik zeggen schoenmaker hou je bij je leest
+4
SJB533
@Grasbaal
Je ziet het verkeerd, ook naar mijn (persoonlijke) mening, Co. De advertenties zien we wel, de artikelen uit de krant zijn de artikelen, die op Tractorfan horen. De foto's, video's en topics over technische vragen, mechanisatienieuws. Alleen de afdeling Story, Privé et cetera zijn de artikelen die op, bijvoorbeeld, het Prikkebord horen.

Vroeger had je bij Boerderij de extra dingen als Melkvee, Vleesvee en Akkerbouw. Als jij als abonnee van Vleesvee die bijlage hebt, geloof ik niet, dat jou het interesseert, hoe jij van 8000 kg melk, naar 12000 kunt in 5 simpele stappen, verdeeld over 4 pagina's. Daarvoor is de bijlage Melkvee.
Grasbaal
Quote Reactie van @SJB533:
Alleen de afdeling Story, Privé et cetera zijn de artikelen die op, bijvoorbeeld, het Prikkebord horen.

Grotendeels mee eens en daarom worden vrijwel alleen Prikkebord/NieuwsGrazer topics die op de een of andere manier over tractoren of ander mechanisatie nieuws gaan ook doorgeplaatst op Tractorfan. En vice versa ook Tractorfan items die interessant zijn voor melkveehouders doorgeplaatst naar oa Prikkebord. Dat is toch een mooie win-win situatie?
+6
worteljcb
@Grasbaal
Quote:
ook doorgeplaatst op Tractorfan.

Dat mag van mij wel gauw stoppen. Ik wordt er net zo flauw van als spam in m’n mail. Ik kijk nauwelijks naar topics omdat het zo’n enorme berg is geworden. En daardoor mis je snel interessante dingen.
+6
Valtra man
@Grasbaal als ik mag vragen, hoe ben jij betrokken bij nieuwsgrazer en prikkebord? Ik bezocht even je profiel maar kan er weinig uit opmaken. Maar je schrijft in de ‘wij’ vorm en hebt het over ontwikkelingen, dus ik gok dat jij die sites bezit of beheerd?

Hoe ik het aanvoel is er een groot deel actieve tractorfan gebruikers niet tevreden met de ‘opgelegde’ interessante artikels. Immers iemand bepaalt of dat interessant kan zijn voor ons (ik plaats me even radicaal in het tractorfan kamp🙂)

Persoonlijk heb ik al een paar keer doorgeklikt op zo’n ‘artikel’ en dat is vaak wel heel magertjes qua inhoud. Dat is ook niet zo erg, want ik kom hier niet langs om zware opinie stukken van vlogger Mark dingeling te lezen of uitvergrote krantenkoppen. Daar is media genoeg voor (in BE HLN Website bvb, in Nl de Telegraaf ofzo?) Maar het is niet waar ik - en ik lees velen anderen- naar op zoek zijn..

Misschien moeten we eens een poll lanceren over dit thema?
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Valtra man:
@Grasbaal als ik mag vragen, hoe ben jij betrokken bij nieuwsgrazer en prikkebord? Ik bezocht even je profiel maar kan er weinig uit opmaken. Maar je schrijft in de ‘wij’ vorm en hebt het over ontwikkelingen, dus ik gok dat jij die sites bezit of beheerd?

We werkten daarvoor ook al wat samen maar vanaf 2016 zijn we meer aan elkaar verbonden. Hier het persbericht toen we zijn gestart:

Superstoer.nl hét platform voor agrarisch Nederland

Twee makers van populaire agrarische websites bundelen hun krachten. Co Scholten en
Tinus Guichelaar voegen al hun sites samen, waarvan Quotum.nu en Tractorfan.nl de
bekendste zijn. Superstoer.nl/ heet hun nieuwe, gezamenlijke domeinnaam. Hier is een compleet overzicht te vinden van al hun websites, inclusief een overzicht van de bezoekersaantallen per site.

Prikkebord.nl en Tractorfan.nl
Scholten en Guichelaar maakten afzonderlijk van elkaar beide al meer dan tien jaar websites
voor de agrarische markt. Een groot deel van de agrarische sector kent Co Scholten vooral
via Nieuwsgrazer.nl en het bijbehorende melkveehouderijforum Prikkebord.nl. Quotum.nu
was tot de opheffing van het melkquotum dé plek waar al het verhandelbare quotum te
vinden was.

Tinus Guichelaar verkocht onlangs zijn online marketingbureau om zich fulltime te gaan
richten op het doorontwikkelen van verschillende websites, waarvan TractorFan de meest
bekende is. Naast de websites op het gebied van tractoren houdt hij zich ook bezig met
websites op het gebied van vrachtwagens en logistiek.

Meer dan 1 miljoen bezoekers
Met de samenvoeging van al hun agrarische websites ontstaat een groot, onafhankelijk
netwerk. Dit bestaat uit verschillende forums, marktplaatsen en informatieve websites,
allemaal gericht op de agrarische markt. Alle sites samen zijn nu al goed voor meer dan 1
miljoen bezoeken per maand.

‘Deze stap geeft ons de tijd en ruimte om de mogelijkheden van de websites flink uit te
breiden en ook in het buitenland te werken aan een platform waarop tractorfanaten elkaar
kunnen treffen.’, zegt Guichelaar. ‘Met de samenwerking beconcurreren we elkaar niet meer
en kunnen we ons volledig richten op verdere groei. We willen een uniek platform zijn
waarop mensen elkaar graag treffen’, stelt Scholten. Het nieuwe platform is vanaf vandaag
in de lucht.

+6
Fendt926Driver
Quote Reactie van @Grasbaal:
Dat is toch een mooie win-win situatie

Dat is helemaal geen win win situatie.
Want het artikel staat niet alleen op prikkebord en alleen op tf.
Het zijn prikkers en tfers die op hetzelfde artikel reageren.
En niets ten nadele van prikkers maar het is niet het volk waar ik normaal mee om ga (uitzonderingen daar gelaten)
En al helemaal niet waar ik mee wil discussieren
+4
verse koe
@jehan het is hier net een grote speeltuin. Je hoeft niet op elke schommel te hebben gezeten voordat het donker is .

Voorbeeld, er worden zoveel foto's van dezelfde same tractoren geplaatst dat ik ze niet meer bekijk. Daarom mogen ze van mij gerust geplaatst worden, geen probleem,
+14
1046
@verse koe daarom heet et tractorfan, ik zit hier vanaf het begin al. Toen werd er enkelt tractoren en machines geplaatst, prima. Maar sinds die andere shit er bij komt , komt er ook ander volk en dat maakt et nie gezelliger. Dus die zoveel same fotoos maakt mij nie uit, das de hobby /passie die wij hier als"tractorfanners" hebben
+14
erik9831
@verse koe het gaat er wel altijd heel gemoedelijk aan toe bij die foto's, zonder anderen te beledigen. Een bende vrienden onder elkaar.

Dat is nu net het doel van het buffet, stoort het je, wandel dan rustig verder tot je iets leuk ziet. Want ben eerlijk gezegd dat kinderachtig gedoe wel grondig beu aan het worden, altijd dat blaffen op mensen die bezig zijn met iets.
+11
Towaberg
@erik9831 klopt volledig, die Same liefhebbers zijn een meerwaarde voor tractorfan, hele vriendelijke, sympathieke, behulpzame,… mensen. Nooit een scheef woord, wel af toe een geintje, dat maakt het leuk.
+4
akkermopet
@Towaberg Daar heb je helemaal gelijk in, want ze lopen niet met oogkleppen op!!
Ze hebben ook oog op de "andere "merken!
+3
verse koe
@erik9831 nee, heb je beide gevallen gelijk in. Bedoel eigenlijk aan te geven dat je niet hoeft te kijken. Als in jouw buffet, je hoeft niet alles te eten.

Voor mij persoonlijk is de lol wel van iedere keer dezelfde same wel af. Zou trouwens voor elk merk gelden op dezelfde wijze. Neemt niet weg dat hun er flink plezier aan kunnen en ook mogen hebben. Was niet als kritiek bedoeld.
+7
worteljcb
@verse koe Ik erger me altijd aan een verzameling van een toerrit etc, waardoor er ineens pagina’s vol foto’s voorbij komen. En dat dagenlang… Zet er gewoon 3 op en plaats de rest in de reacties. Dat maakt het veel prettiger kijken.
Mdbm
@worteljcb Als er dan 5 leden meerijden en ze posten ieder nog 3 foto’s, zijn het er nog een hele hoop. En aan een foto op een toertocht of evenement is ook niet veel te zien vind ik. Al zeker niet als de picknick er bij opstaat of de 26e groepsfoto. Maar zoals eerder gezegd: je hoeft niet iedere foto te openen en iedereen vindt iets anders leuk.

Zelf trek ik niet veel foto’s. Ik zie het liever met mijn eigen ogen dan op het scherm van mijn gsm.
worteljcb
@Mdbm Klopt, maar 5 verschillende bezoekers/rijders is meerdere perspectieven en andere verhalen en emoties. Ik doel vooral op een (toevallige) kijker die elke voorbijgaande trekker op de foto zet en alles hier dumpt.
+8
Towaberg
@worteljcb in de reacties plaatsen, dat is de oplossing. Maar probeer dat maar eens uit te leggen!! Als je bij voorbeeld 20 foto’s van panningen wil plaatsen, dat kan onder 1 item!
+4
Rondeutz06
+2
hendry-blokzijl
@Towaberg Maar wanneer je in de toekomst een foto van een bepaalde trekker terug wilt vinden, vindt je hem nooit terug als hij bij een andere foto als reactie staat. Nee wat mij betreft elke foto het liefst apart plaatsen. Wat wel mooi zou zijn is dat niet alle foto's op de voorpagina van tf komen, gewoon 1 of 2 per persoon per dag. Maar dat ze wel apart gedocumenteerd worden.
+3
Towaberg
@hendry-blokzijl ieder moet doen wat hij denkt dat het beste is, maar als ik naar een evenement ga, probeer ik de foto’s te spreiden over enkele dagen en als ik ze onder een item toevoeg, zet ik de voor mij belangrijkste/mooiste foto op het voorblad en de andere als aanvulling. Niet elke foto hoef ik weer te zien/vinden. Maar t is eigenlijk van weinig belang 😉
+4
hendry-blokzijl
@Towaberg In sommige gevallen ben ik het wel met je eens zoals een serie foto's van één trekker vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Die kunnen wat mij betreft onder elkaar (is het ook beter georganiseerd). Het hoeft van mij liever ook niet direct op dezelfde dag geplaatst te worden, wanneer je dit meer gespreid doet is het veel interessanter. Maar vind het wel mooier wanneer per machine een aparte foto op de website wordt gezet. Maar zoals jij ook al zei, ieder zijn eigen manier.

Maar hoe er soms ruzie over gemaakt wordt vind ik wel overdreven, hoewel ik het ook wel geinig vind om te zien hoe sommige mensen zich zo kunnen opwinden😊
Grasbaal
Quote Reactie van @hendry-blokzijl:
In sommige gevallen ben ik het wel met je eens zoals een serie foto's van één trekker vanuit verschillende hoeken gefotografeerd. Die kunnen wat mij betreft onder elkaar (is het ook beter georganiseerd).

Zoiets als dit?: tractorfan.nl/picture/1483962/ handmatig kan dit nu ook maar is wel wat knippen en plakken voor opmaak
hendry-blokzijl
@Grasbaal Zoiets ja!! Dan heb je alles mooi bij elkaar staan, kun je de trekker vanuit alle hoeken bekijken terwijl je op dezelfde internetpagina kunt blijven. Tevens (voor degene die dat belangrijk vinden) er staat slechts één foto op de hoofdpagina, terwijl toch alle foto's op de site staan.
Jotke
Quote Reactie van @hendry-blokzijl:
Wat wel mooi zou zijn is dat niet alle foto's op de voorpagina van tf komen, gewoon 1 of 2 per persoon per dag. Maar dat ze wel apart gedocumenteerd worden.

Het eerste deel van je reactie ben ik het wel mee eens al ben ik het ook eens met anderen dat sommige ook in de reacties kunnen zoals bepaalde detailfoto's.

Maar 1 of 2 per persoon per dag op de homepagina zou ik niks vinden. Dan is heel de lol er af van plaatsen omdat je weet dat de meeste toch niet gezien worden, ook al staan ze onder een ander kopje. Ik zelf kijk bijv vrijwel alleen naar foto's op de homepagina.

De onofficiële regel van 3 per keer per trekker of machine en max 10 per keer uploaden vind ik dan beter. Dan staan er nog genoeg andere foto's op de homepagina.
+1
hendry-blokzijl
@Jotke Ik vind het op zich ook prima zo het nu is, ik upload toch niet zoveel foto's😳 Het was meer om de rest een beetje tegemoet te komen.
Jotke
Quote Reactie van @hendry-blokzijl:
@Jotke Ik vind het op zich ook prima zo het nu is, ik upload toch niet zoveel foto's Het was meer om de rest een beetje tegemoet te komen.

Snap ik. Ik vindt het ook prima zo.

Van mij mag meer op een dag ook wel maar zou wel max zo'n 10 per keer aanhouden en niet voor er nog meer andere leden foto's geplaatst hebben weer opnieuw foto's plaatsen.
+9
Minitauro
@verse koe Das prachtig mooi en super dat wij NOG meer mogen plaatsen toppie 👍

(klik om te vergroten)

+2
MF 2725
@Minitauro 😂 😂 😂
Dus je weet het!
+5
Minitauro
@MF 2725 Ja hoor, iedere kant op de foto zetten daarna de motorkap open en alles tot het laatste boutje appart hier op TF zetten tot in detail. En die toer-ritten van die super fijne mede fanaten, gewoon alles erop. Prachtig!

(P.s. dit mag van mij ook van andere merken hoor, prachtig allemaal!)

Dit topic is eigenlijk 👎🏽
+5
cyrus-van-gelder
@Minitauro is een kl... topic inderdaad. Zoals ik al eerder zei heb ik het liever over trekkers/ machines. Vrachtauto, s is ook goed.
+4
Hannesman
@cyrus-van-gelder beetje klagen dat het forum actief is... Kijk graag zelf de foto's terug die iedereen er op zet. Als een ander dat niet wil.. kijk je toch lekker niet. Of hebben diegenen liever dat er per dag 4 foto's bijkomen. En dan klagen over een dood forum.....
+2
cyrus-van-gelder
@Hannesman Beetje leven in de brouwerij moet kunnen!!! Maar soms word het wel eens wat langdradig en irritant.
+4
Hannesman
@cyrus-van-gelder komt genoeg variatie langs dacht ik. Soms een aantal dezelfde. Maar zie altijd nog iets wat me interesseert. Hoe een ander bij extra hydraulische ventielen bevestigd. Of werkverlichting. Of hoe de 1 echt gaat voor 100% orgineel en daarvoor alles afzoekt. En de andere z'n eigen handige, of geniale toevoeging maakt aan een trekker. Sommige trekkers is bar weinig over te vinden op het web, denk dat er boel geholpen zijn met soms alleen een foto uit een bepaalde hoek. (Laatste wat ik hier toevoeg, rest van de site is interessanter dan deze topic)
+1
cyrus-van-gelder
@Hannesman is zo wat je zegt. Vind al die technische dingen juist ontzettend interessant. Ook hoe oplossingen gevonden worden voor problemen zeer interessant.
+3
newholland6640
Vroeger zat ruzie gemaakt en geergerd. Tegenwoordig vind ik het allemaal wel best.
Vooral de discussies over schuitemaker blijven vermakelijk 😂
leonardvdm
@newholland6640 hoezo nu ben ik nieuwsgierig wat dat inhoud
+2
2850Johndeere6R
@leonardvdm over het snijwerk en snelheid van laden van de wagen TOV van de andere merken. Klink maar eens een foto van een rapide aan meestal komt de discussie snel boven.
+3
deutzisthebest
@leonardvdm

Maak en plaats een foto van een schuitemaker en zeg dat je zeer tevreden over het snijwerk en vermogen bent en de discussie brandt vanzelf los 😁🤫
leonardvdm
@deutzisthebest geen zin in de diskusie😂
+2
MF 2725
@leonardvdm discussie.
Of begin ik nu weer een nieuwe discussie hier op TF? 🤔 😂
+1
leonardvdm
@MF 2725 miss wel😂
+2
Jotke
Quote Reactie van @newholland6640:
Vooral de discussies over schuitemaker blijven vermakelijk

Dat vindt ik vooral van de discussies waarbij standaard 1 merk de hemel ingeprezen wordt en ieder ander merk wat aangedragen wordt de grond in getrapt wordt terwijl ze met die andere merken of 0 ervaring hebben of alleen met een maandagochtend machine.

Vooral als het om Ahlmann gaat heb je erbij waar ieder ander merk slecht is.🙊

Als ze 1 slechte ervaring hebben is de rest en de nieuwere series ook niks.🙈
+1
roscho
Quote Reactie van @Jotke:
als het om Ahlmann gaat heb je erbij waar ieder ander merk slecht is

Ach, iedere h**r prijst haar eigen g*t....
+1
leonardvdm
Ilk zag dat Nieuws grazer vandaag 2 onderwerpen heefd aangekaart waarvan bijna niemand iets interesseert dus zou goed kunne dat t een robot is
+1
Grasbaal
@leonardvdm het ene bericht is nu 286 en andere 224 keer gelezen. Het kunnen toch voor tractor-liefhebbers interessante berichten zijn?.
Jotke
@leonardvdm

Nieuwsgrazer is zoals hierboven eerder gezegd een bot, ofwel inderdaad een robot.

Dat niet overal op gereageerd wordt wil niet zeggen dat het niemand interesseert.
leonardvdm
@Jotke nee oke maar somige dingen zijn niet zo interesant wat wel op TF word gezet
+3
Grasbaal
@leonardvdm voor de een wel, voor de ander niet (net als een krant)
+4
Jotke
Quote Reactie van @Grasbaal:
(net als een krant)

Precies! Verschil is alleen dat een krant 90% niet interessant is, 10% misschien wel en op TF andersom.😉
+2
erik9831
@Jotke dat is zoals met de mensen hier... 90% is ok, alleen spijtig van die 10% die het maar niet wil begrijpen.
+1
GROENEDEERE
@erik9831
Jij bent net die ene 0.1 procent die net dat ene andere persoon altijd zal moeten treiteren.
Laat het verleden is een keer rusten man.
+2
erik9831
@GROENEDEERE ik heb geen verleden met jotke... Vreemd, ik denk dat u zich verward met iemand anders.
+2
GROENEDEERE
@erik9831
Je weet maar goed wat ik je zeg.
Al meermalen probeer je hem uit de tent te lokken.
Lukt je alleen nog niet echt.
Stop er dan ook gewoon mee.
Kun je je niet inhouden tegen hem?
Dan mag jij je richten tot mij.
+2
erik9831
@GROENEDEERE u verward mij duidelijk met iemand anders...
+1
GROENEDEERE
@erik9831
Uw geest is dus niet geheel helder.
Prima.
Dan verzoek ik je nu om door te gaan met te zoals jij prettig vind en jotke met Rust te laten en eindelijk eens jouw pijnlijke verleden te laten rusten het mag je duidelijk zijn dat ik dat ook gedaan heb.
+2
erik9831
@GROENEDEERE mijn geest is prima...

Zoals ik reeds zei, u verward mij met iemand anders.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden trekkers en Tractorfan geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
161
DEELNEMERS
49
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN