Illustratie van:

Fendt 612 - Beste manier gezocht om spoor te regelen

Hallo,
Vorige week spoor geregeld met touwen rondom de trekker gespannen en gemeten dat de trekker perfect in lijn en parallel stond.
Gisteren eerste testrit gedaan en bij thuiskomst gezien dat spoor totaal open staat??? Gisteren avond met lijnlazer terug goed gezet maar vertrouw het niet .
Iemand ervaring???
Dank bij voorbaat !
Mvg Bruno

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Fendttrisixfan
Dat moet het spoor bijna verlopen zijn tijdens het rijden? Ik meet altijd van midden band tot midden band, dat 1x aan de voorkant van de band en 1x aan de achterkant
bruno
@Fendttrisixfan het kan bijna niet anders maar alles is aangespannen… zeer merkwaardig. Met chassis fronthef en de spatlappen erop moeilijk om midden band te meten. Heb naar de velgen gemeten.
PieterA
@bruno wiel opkrikken en rond draaien. Zodat je kunt zien of er speling op zit en je vooral kunt meten of er een slag in de velg zit.
bruno
@PieterA hallo, voor de restauratie speling nagezien en was perfect in orde. Spoorstangen werden wel volledig gedemonteerd, herspoten en voorzien van nieuwe rubbers. De wielen heb ik ook herspoten en voorzien van nieuwe banden dus dit is ook het probleem niet. Misschien zijn er nog andere manieren om uit te lijnen??? Alvast bedankt
+1
MaxxuM4ever
Ff naar een tyrecenter, die hebben toch wel een digitale uitlijnmachine net als voor een auto.
Anders voorbanden eraf en op de potten meten?
bruno
@MaxxuM4ever afspraak is gemaakt! Morgen 9u moet het in orde zijn…
JD 6110
@bruno en weet je het probleem nu ?
bruno
@JD 6110 gisteren samen met iemand van de bandencentrale geregeld en staat nu perfect. 3mm open spoor. Naar huis gereden en blijft perfect staan…. Geen idee wat ik misdaan heb of wat er mis geregeld was maar het staat nu goed en dat is het belangrijkste! Grt

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 en hebben de trefwoorden trekker , fendt , perfect , testrit , gezocht , fendt 612 en Avond geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!