Fendt Farmer 3 - Olielek hydraulisch ? Lift zakt niet meer

Hallo, heb men tractor 3 s uit elkaar gehaald om te spuiten heb momenteel al gezorgd dat vooraan aan de motor geen olielek meer is en radiator gemaakt . Nu had ik hem gestart en vandaag heb ik een olielek en de lift wil niet naar beneden aan wat ligt dat ?

Deel dit topic

Gunther1981

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

porschestandard
Het kan zijn dat je hefblokkering ingeschakeld staat, ik weet niet of je een instructieboekje hebt daar staat het wel in beschreven. Volgens mij was dit de hendel recht achter de stoel.
Janfendt1958
Als ik op de tweede foto goed kijk heb jij de daalsnelheidregeling dicht staan.
Klein hendeltje op het regelblok waar ook de hendel van de hef aan zit.
Staat op de foto te zien naar voren, hoe meer je hem naar dwars draait hoe sneller de hef zakt, naar voren is dicht.
Succes
Gunther1981
@Janfendt1958 dag beste Jan , heb hem verzet maar gebeurt nog steeds niets …. Heb daar ook geen weerstand op doet gewoon niets
Janfendt1958
Dat hendeltje heeft inderdaad weinig weerstand, als er een zwaar ding in de hef hangt groeit de weerstand. Ik bedoel het hendeltje net onder de aansluiting van de leiding bovenop het blok. Kan het zijn dat er een van de andere hendeltjes verkeerd staat., bedoel de hendeltjes die er waarschijnlijk opgebouwd zijn ivm hydro aansluiting. Waar woon je? Misschien kan ik komen kijken.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 3 en hebben de trefwoorden fendt , tractor , motor , Spuiten , hydraulisch , radiator , olielek en fendt farmer geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!