New Holland TS 115 - Plaats airco relais en zekering

Hoi ik heb hier een NH ts115 waarbij de airco niet werkt. De draaiknop bovenin het dak klikt als ik hem op koud zet. Het kastje in de kachelunit klikt ook maar komt geen plus op de pomp. Ik heb de hoge en lage druk sensor als doorverbonden maar geeft geen effect. Als ik plus op de pomp doe werkt alles goed. Dus ik denk dat het relais of zekering of de voedings draad defect is.

Heeft iemand een tekening van de plaats van het relais van de airco compressor koppeling of positie vd zekering. Of miss een schema
Ik heb het handboek maar kan er niet veel over de airco in terug vinden.
Alvast bedankt

Deel dit topic

Wvdv

Reacties

nhmonteur
Ik dacht dat de TS geen aparte zekering en relais voor de airco pomp heeft.
Volgens mij word de airco pomp aangestuurd door de thermostaat. Tussen de plus van de thermostaat naar de aircoponp zitten en hoge en lage druk schakelaar gemonteerd.
Meet eens of je spanning op een van de draden op de hoge en lage druk schakelaar hebt.
Als dit niet zo is dan zal de thermostaat kapot zijn. Is een kastje boven bij de droger. De voeler hiervan zit in de droger gestoken.
Kijk ook goed de stekker naar de thermostaat of deze nog goed contact maakt. Heb wel eens gezien dat die wil inbranden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 en hebben de trefwoorden tekening , new holland , compressor , koppeling , druk , zekering , schema , sensor , airco , defect en relais geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!