Stikstof- en CO2-problematiek zet streep door Julianadorp Power Festival

Den Helder – Het Julianadorp Power Festival (JPF) gaat dit jaar niet door. De organisatie heeft noodgedwongen de stekker uit het evenement moeten trekken, zo laat Jan Romar weten. De reden ligt in de stikstof- en CO2-problematiek, het festival kan niet aan de eisen voldoen en krijgt doordoor geen vergunning. “Bij de opbouw, afbraak, het …

Deel dit topic

Reacties

oubi
Hadden toch zo beetje kunnen leasen bij een boer die wat over heeft.
+4
Jannus
Zat vanavond even te kijken naar een herhaling van brommers kieken en als je dan ziet wat er toen op het platteland aan vrije gemeenschapscultuur heerst in beeld werd gebracht zouden ze dan in Den Haag niet door hebben dat het protest van bijna 3 jaar een diepgewortelde samenhorigheid🔱🔱🔱 zit die niet zomaar even aan de kant te zetten is door iets dat men daar bij elkaar aan het fantaseren is aan wens natuur??

Er werd toen helemaal niet nagedacht over stikstofprofetién

+1
paul1
Waarom mag formule 1 dan wel ?
+4
Zwaagdijk
@paul1 geld en macht…
ambu954
@Zwaagdijk koningklijk huis invloeden
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @ambu954:
koningklijk huis invloeden

Nee, genoeg geld om de juiste advocaten in te huren.
+4
achterhoeker2
@paul1 prins bernard jr

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden power , evenement , opbouw , stekker , vergunning en den helder geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!