Fendt 612 - Mogelijk om trompet te demonteren zonder chassis te demonteren fronthef

Hallo,

Nogmaals jullie hulp nodig….
Mijn handrem is geblokkeerd,maw trompetten mogen er terug af.
Nu is mijn vraag of iemand mij kan zeggen met100%zekerheid of ik die eraf krijg zonder het chassis van de fronthef te demonteren???

Alvast bedankt!

Deel dit topic

bruno

Reacties

Favorit614
Ja , de bout die het frame en het blok onder de eindaandrijving kun je er uit halen .
bout er uit, dan zitten ze nog met een bus in elkaar.
Deze kun je met een zware hamer wel uit elkaar krijgen.
tractorfan.nl/picture/39134/…

kan zijn dat je de cabine steun er af moet draaien.
bruno
@Favorit614 bedankt, is er dan plaats genoeg om de as er recht uit te krijgen zonder dichtingen te beschadigen? Ze is maar een 6-7tal cm ruimte om eruit te komen eer de trompet tegen het chassis zit. Heb je dit zelf eerder gedaan? Ik wil zo weinig mogelijk schade doen want alles is juist herspoten geweest….
Favorit614
@bruno de laatste keer dat ik de eind aandrijving er af heb gehad met frame is denk ik ookal weer 15 jaar geleden. Maar het kon zonder het frame er af te halen . Zover ik weet.
bruno
@Favorit614 ok bedankt, de afstand lijkt mij gewoon benauwd klein om de trompet uit het diff te schuiven. Ik ga het gewoon eens proberen en we zien wel hoe het gaat. Bedankt voor de hulp!
Mvg Bruno
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 612 en hebben de trefwoorden fronthef , fendt , chassis , handrem , fendt 612 en demonteren geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!