Illustratie van:

John Deere 3030 - John Deere 3030 olie probleem

Ik heb een John Deere 3030 waarvan de hef hapert, maar hij heeft ook geen druk op zijn ventielen kan zijn dat je er iets van om moet zetten geen idee ben niet echt bekend met John Deere. heeft iemand een idee wat dit kan zijn?

Deel dit topic

Reacties

ardpassat
De high-low en aftakas schakelen wel goed in ?
beijersche
@ardpassat de hi lo werkt wel goed nog en aftakas schakels goed in en als je hem uit zet stopt ie ook gelijk
beijersche
@beijersche heb vandaag de druk op een dubbel werkend ventiel gemeten dat was zo’n 200 bar toen hangde ik een kieper erachter maar de kieper gaat heel langzaam omhoog op 2500 toeren hij komt niet aan zijn liters. kan zijn dat de pomp kapot is?
jasper john deere
Hoe gaat het sturen? Dit gaat namelijk ook via het hoge druk systeem, als dit nog goed werkt zou ik het in het prioriteitsventiel zoeken.
beijersche
@jasper john deere opzich goed
beijersche
@jasper john deere waar zitten die?
ardpassat
Doet de hef het nu wel?
beijersche
@ardpassat nee hij hapert nog steeds
beijersche
@ardpassat nee hij hapert nog steeds
beijersche
@ardpassat heb vandaag het aanzuigzeefje schoon gemaakt echter was deze nie vies ook hebben ik het zuigfilter vernieuwd en de bijpass klep die er boven zit op geschuurd en schoongemaakt en er is nieuwe transmissie olie ingegaan. Maar het probleem blijft iemand idee
ardpassat
Doet de hef het nu wel?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3030 en hebben de trefwoorden olie , john deere , druk , hapert , ventielen en brug geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!