Cardanas 4WD blijft draaien

De cardanas van mijn JD 6110 4WD blijft altijd draaien ongeacht in welke stand de schakelaar in de cabine staat. Het controlelamphe van 4WD brand wel als je hem inschakelt en gaat uit als je hem uittschakelt. De cardanas naar de voorwielen draait echter altijd. Volgens mij moet deze niet draaien als de 4WD niet ingeschakelt is.

Deel dit topic

JohnDeerefan123

Reacties

+2
Hanomag22
Hij zit toch ook vast aan de voorwielen en moet wel mee draaien als je rijdt.
+1
donkey63
Volgens mij, blijft cardanas draaien en wordt deze ontkoppelt in de achterbrug. Vooras opbokken en draaien. Als je beide wielen kunt draaien, zonder blokkering, is de vooras ontkoppelt.
GerbertXL
Als je de as wilt laten stilstaan onder het rijden heb je 2 koppelingen nodig.
JohnDeerefan123
Als ik de reacties goed begrijp dan is het normaal dat de cardanas naar de woorvielen altijd blijft draaien, zowel bij ingeschakelde als bij uitgeschakelde woorwielaandrijving. Is dit correct ? Als de as altijd meedraait hoe weet ik dan of de voorwielaandrijving het wel of niet doet als ik hier twijfels over heb ? Dank overigens voor jullie hulp en kennis.
+2
Mauritsdb
De 4wd is ingeschaked als de motor uitstaat. Als je dan 1 voorwiel opkrikt zul je die niet kunnen draaien. Als de motor draait en 4wd staat uit kun je dat wiel wel draaien.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden cabine , brand en 4wd geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!